facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haartransplantatie Rotterdam – Gratis Consult

Zoekt u een blijvende oplossing tegen haaruitval en kaalheid? Een haartransplantatie Rotterdam is een toonaangevende, succesvolle methode om kale plekken en een dunne haardos te verbeteren. Haarverlies is een veelvoorkomend probleem waar zowel mannen als vrouwen mee te maken hebben. Waar beginnende haaruitval niet direct opvalt, wordt het verlies later zichtbaar in een terugtrekkende haarlijn, een kalende kruin, dieper inhammen en dun behaarde plaatsen verspreid over het hoofd. Niet iedereen stoort zich hieraan, maar echt onberoerd laat overmatige haaruitval niemand. Een haartransplantatie in Rotterdam verhelpt kale plekken en geeft u uw zelfvertrouwen terug.

Bij haarkliniek Omorfy kun je terecht voor een haarverbeteringsbehandeling, haartransplantaties voor mannen, voor vrouwen, kroeshaar haartransplantatie en baard en snor transplantaties. Boek direct een gratis consult en je weet snel wat wij voor jou kunnen betekenen.

Let op!

Een consult kan online of in onze kliniek in Bunnik.

Haartransplantatie Advies in Rotterdam

Heeft u last van inhammen of een kalende kruin, dan overweegt u mogelijk een haartransplantatie Rotterdam. Wanneer u een haartransplantatie overweegt bestaat uw zoektocht uit het zoeken naar de juiste aanbieder. Hierbij zijn er verschillende beslissingsmomenten welke van invloed kunnen zijn op uw resultaat. Al deze vragen beantwoordt Haarkliniek Omorfy graag voor u. Tijdens de consultatie spreekt u onder andere over uw wensen, de behandeling, de behandelmethodieken FUE en FUT, het haargroeiproces en de controlemomenten. Mogelijke vragen die bij u nog onbeantwoord zijn:

Ik wil misschien een haartransplantatie Rotterdam, wat nu?

Of u nu komt uit, Capelle a/d IJssel, Barendrecht, Ridderkerk , Schiedam of Rotterdam, als eerste maakt u een afspraak voor een gratis consult. Uw consult bij onze kliniek in Bunnik kan tussen 1 en 2 uur duren. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de hoeveelheid vragen die u heeft. Onze specialisten nemen de tijd om u gratis van al het benodigde advies te voorzien. Een haartransplantatie zelf duurt gemiddeld tussen de 6 en 8 uur. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid te verplaatsen haartjes. U zult misschien denken; dit is wel erg lang. Echter staat precisie bij haarkliniek Omorfy hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om u de best mogelijke ervaring te geven. Onze arts neemt alle tijd om uw wensen centraal te zetten en uw nieuwe haarlijn te tekenen. U gaat namelijk na de behandeling levenslang van deze haarlijn genieten, het is natuurlijk wel belangrijk dat dit naar wens is! Verder is het belangrijk om de volste concentratie te hebben zodat uw kostbare grafts niet verloren gaan. Afhankelijk van uw toekomstige haarverlies is het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met een mogelijke tweede behandeling. Hierdoor is het noodzakelijk dat er niet onnodig veel haren verspilt worden.

Centraal gelegen

Favicon Omorfy Hair Clinic
Fruitweg 36, Bunnik

Veelgestelde vragen

 • Is een gratis consult echt gratis?

  Ja, bij ons is een gratis consult echt gratis én geheel vrijblijvend. We nemen uitgebreid de tijd, geven een gefundeerd haaradvies en je zit nergens aan vast.

 • Kan ik iemand meenemen naar zo'n consult?

  Ja, dat kan. Graag zelfs. Als je met z’n tweeën komt kun je van tevoren samen de vragen bedenken die hebt en achteraf nog eens bespreken wat er is gezegd. We nemen de tijd, maar het gaat toch altijd snel voorbij.

 • Hoeveel kost een haartransplantatie Rotterdam?

  Hoeveel een haartransplantatie Rotterdam kost, hangt voor een groot deel af van je wensen en situatie. Een goede indicatie vind je op onze kosten pagina, natuurlijk ontvang je na een eerste (gratis) consult een exacte prijs van ons.

 • Ik zit wat krap bij kas, maar wil eigenlijk wel nu een haartransplantatie doen. Hebben jullie hier een oplossing voor?

  Jazeker, die hebben we. We werken samen met Cosmetic Finance, die zijn gespecialiseerd in cosmetische financieringen.

 • Ik heb last van kale plekken in mijn baard, kunnen jullie dan ook helpen?

  Ja, dat kunnen we. In een baard of snor kunnen kale of dunne plekken ontstaan. Afhankelijk van de staat van jouw baard of snor kunnen we gedeeltelijk opvullen of een gehele reconstructie uitvoeren. Je leest er hier meer over.

 • Ik heb Afrohaar of Kroeshaar, is een haartransplantatie Rotterdam dan ook mogelijk?

  Ja, we kunnen ook helpen als je kroeshaar hebt, we zijn er zelfs in gespecialiseerd. Bij kroeshaar gaat het net allemaal even anders, ons Team weet precies hoe. Voor een haartransplantatie Rotterdam Kroeshaar moet je bij haarkliniek Omorfy zijn. Je leest er hier alles over.

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult