Ons team

Maak kennis met onze specialisten.

Maak kennis met iedereen die Omorfy zo geweldig maakt

Haartransplantatie is onze passie. We maken van elke behandeling iets bijzonders. Met veel plezier, persoonlijke aandacht en liefde zorgen wij er voor dat u weer een prachtige bos haar krijgt. Klinkt een haartransplantatie nog te ingrijpend? Geen probleem. Bij Omorfy begeleiden we u graag tijdens het proces van kaal worden. Samen zoeken we naar de oplossing die het beste bij u past.

Drs. Willemijn America

Haartransplantatie arts

Hallo, graag stel ik me even voor. Mijn naam is Willemijn America. Ik ben moeder van 3 kinderen en woonachtig in Breda. In 2009 ben ik afgestudeerd als basisarts aan het VU Medisch Centrum in Amsterdam. Na een jaar als arts niet in opleiding te hebben gewerkt bij de chirurgie in het Amstelland ziekenhuis ben ik in opleiding gegaan als Spoedeisende Hulp-arts in het RadboudUMC in Nijmegen. Na 4 jaar hier werkzaam te zijn geweest merkte ik dat ik het hectische leven als Spoedeisende Hulp-arts moeilijk kon combineren met mijn gezinsleven. Zodoende ben ik gaan werken als jeugdarts en heb ik daarin ook de specialistische opleiding afgerond in januari 2021. Echter merkte ik dat ik de hands-on cultuur binnen de geneeskunde heel erg miste. Toen de functie van haartransplantatie-arts op mijn pad kwam heb ik deze kans dan ook met 2 handen gegrepen en werk ik nu sinds het voorjaar van 2023 met veel plezier samen met dit leuke team. 

Naast de haartransplantaties ben ik me verder aan het ontwikkelen binnen de esthetische geneeskunde en gaan wij ook botox en fillers aanbieden in de kliniek. 

Het mooie aan Omorfy vind ik de holistische benadering naar cliënten. De nadruk wordt op de cliënt en het resultaat gelegd en niet op de productie. Een goede behandeling begint met luisteren, een heldere uitleg over de diagnose en samen een behandelplan maken. 

Indien een operatie de beste behandeling voor u is, kunt u op korte termijn behandeld worden door een geroutineerd en super gespecialiseerd team. “Optimale zorg leveren is teamwork!”

BIG: 29912255401

Wilssany Franse

Algemeen Directeur

Ik ben Wilssany, moeder van twee prachtige kinderen. Ik ben getrouwd en ik hoor inmiddels bij de dertigers.

In de loop der jaren heb ik bij verschillende klinieken gewerkt. Ik ben dankbaar dat ik zo veel ervaring heb kunnen opbouwen. Ik heb veel geleerd over haren, haarziektes, haartransplantatie en alle methodes en technieken die daarbij komen kijken, maar ook over samenwerking, empathie en medeleven. Wat mij opviel en tegelijkertijd intrigeerde is dat je bij geen enkele kliniek het complete plaatje te zien krijgt. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat dit hier wel het geval is!

Omorfy is een plek waar we voor mooie resultaten zorgen als het om haar gaat. Zowel de klanten als de medewerkers staan centraal bij ons. Onze kliniek is een heerlijke plek, vol verschillende competenties waar samenwerking bijna een kunstwerk genoemd kan worden.

Elke dag is bijzonder en vol interessante uitdagingen. Elke week is een stukje beter. Elke maand is een stapje verder en elk jaar voegt een interessant hoofdstuk toe.

Dit ben ik, dit is Omorfy.

Marina

Teamleider / Hair technician

Graag wil ik mijzelf voorstellen. Ik ben Marina, ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik werk inmiddels al 18 jaar als kapster. Vanaf 2016 ben ik mijn eigen kapsalon gestart. 

Binnen het kappersvak heb ik heel veel ervaring opgedaan maar ik miste een uitdaging. Deze heb ik gevonden bij Omorfy. Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam bij Omorfy en leer ik alles omtrent haartransplantatie en haarziektes. 

Wat een geweldige ervaring om op een andere manier met haren bezig te zijn. Ik kijk er naar uit om jou te mogen verwelkomen in onze kliniek.

Anouk

Hair technician

Mijn naam is Anouk. Na 7 jaar in Frankrijk te hebben gewoond en veel ervaring op te hebben gedaan in de beautybranche als allround schoonheidsspecialiste, heb ik de kans gekregen om te starten met een nieuwe uitdaging.

Ruim 4 jaar geleden begon ik als Hair Technician in een bekende kliniek in Nederland. In mei 2021 maakte ik de keuze om naar Omorfy over te stappen.

Het leuke van het werken bij Omorfy is dat we altijd de nieuwste technieken en technologieën gebruiken. Hierdoor blijven we constant in een leerproces zodat we de cliënt de beste behandeling kunnen geven.

Merlin

Hair technician

Norberto Rodriguez Ramirez

Hair technician

Gratis consult

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam & achternaam*
*

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.