facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haartranplantie Ervaringen

Haartansplantatie behandeling Vrouw

Anouk

Anouk vertelt over haar haartransplantatie bij Haarkliniek Omorfy, in Bunnik, vlakbij Utrecht. Behalve haar verhaal ook foto’s van voor, tijdens en na de behandeling.

Lees verder »
9 maanden na transplantatie 1

Stuart

Ik merkte dat mijn haar dunner werd en mijn inhammen iets groter. Het was nog niet heel ernstig maar ik heb gekozen om preventief een haartransplantatie uit te laten voeren. Ik heb hier voor gekozen om niet te laat te zijn met zo een behandeling en het wordt nu ook algemeen geaccepteerd dat mannen een haartransplantatie ondergaan.

Lees verder »
Bas Featured Image

Bas

Al sinds ik een jaar een of 25 ben (ik ben nu 41) was ik aan het overwegen een haartransplantatie te doen vanwege een terugtrekkende haargrens en bijbehorende inhammen + kruin (het welbekende keppeltje). Ik denk dat ik door een proces ben gegaan dat voor veel mannen die er over nadenken herkenbaar is.

Lees verder »
6 maanden na behandeling 1

Bart

Op 27 augustus 2021 heb ik een haartransplantatie laten doen bij Omorfy in Bunnik. De reden waarom ik een haartransplantatie ben ondergaan is uiteraard, omdat mijn haar wat meer aan het uitdunnen was, met name de inhammen en iets bij mijn kruin.

Lees verder »
Timon Featured Image

Timon

Ik had flinke inhammen en een kruin die steeds kaler werd. Op mijn kruin zaten nog wel wat “baby” haartjes maar zeker niet dekkend. Mijn situatie was aardig stabiel gebleven de laatste jaren dus heb ik besloten over te gaan tot een haartransplantatie.

Lees verder »
Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat