facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haartransplantatie vrouwen

Een haartransplantatie vrouwen wordt steeds vaker uitgevoerd. Gelukkig want voor menig vrouw is haaruitval een nachtmerrie. Dunner haar, een hoge haarlijn, kale plekken en extreme haaruitval worden vaak als verschrikkelijk ervaren. Omorfy is gespecialiseerd in haartransplantatie bij  vrouwen om weer een volle haardos te creëren.

Bij Omorfy werkt een vrouwelijke arts met veel jaren ervaring op dit gebied. Daarnaast begeleidt een vrouwelijk team de cliënt tijdens het gehele haartransplantatie bij vrouwen. Van voorbereiding en advies tot nazorg en nabehandeling om de haargroei te bevorderen. Heeft u inhammen, hoge haarlijn, haaruitval boven op het hoofd? Wij zorgen dat uw haar er weer optimaal uitziet.

HAARTRANSPLANTATIES VROUWEN KOMT STEEDS VAKER VOOR

Haaruitval bij vrouwen stijgt wereldwijd. Er zijn veel oorzaken aan te wijzen voor haarverlies bij vrouwen. De meest voorkomende oorzaak van haaruitval bij vrouwen is alopecia androgenetica. Hier kan een vrouw haartransplantatie voor krijgen. Deze aandoening is erfelijk bepaald en komt bij circa 15% van alle vrouwen vóór de menopauze voor. Andere oorzaken van haaruitval zijn stress, verandering van hormoonhuishouding en medicatie.

Naarmate de leeftijd vordert neemt ook bij vrouwen kaalheid toe. Een haartransplantatie bij vrouwen is dan een goede oplossing om op de kale plekken vrouwen haar terug te krijgen. Dit begint met een grondig en gratis advies door ons medisch team. Tijdens dit adviesgesprek bespreken we onder andere het verwachtingspatroon, omdat het belangrijk is dit vooraf helder te hebben. Welke verwachtingen heeft u van het resultaat van een haartransplantatie voor vrouwen? Door middel van het vergelijken van foto’s van vergelijkbare haarsituatie kunt u een beter beeld krijgen van het resultaat dat u kunt verwachten. Haartransplantaties vrouwen zonder scheren is mogelijk bij Omorfy. Privacy en vertrouwen staan bij ons voorop.

FUE haartransplantatie vrouwen

“Meer begeleiding en aandacht voor het nu en de toekomst”

Haartransplantatie hoeft niet altijd de eerste oplossing te zijn.

Haartransplantatie bij vrouwen

Behandeling boven op het hoofd

Het meest voorkomende gebied voor haaruitval bij vrouwen is bovenop het hoofd. De haardos wordt dunner en de middenscheiding in het haar wordt wijder. Bij haartransplantatie vrouw worden er haren uit het donorgebied achterop het hoofd verplaatst naar het ontvangstgebied; het gebied met dun vrouwen haar.

Haarlijn verlagen

Heeft u van nature een hoge haargrens en wilt u de haarlijn verlagen? Heeft u dun haar voorkant vrouw? Dan kunnen wij haren met een hoge dichtheid implanteren om een natuurlijke lagere haarlijn te maken.

Kale plek of litteken op hoofd

Is er een kale plek of heeft u een litteken op uw hoofd waar geen haren groeien? Als dit geen Areata is, dan kunnen we hier haren naartoe transplanteren. Bij een litteken transplantatie moeten we vooraf goed bepalen hoe de huid van het litteken is voor het implanteren van de grafts.

Haartransplantatie wenkbrauwen

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitdrukking het gezicht. Aantrekkelijke wenkbrauwen geven bij vrouwen een verzorgde uitstraling. Omorfy kan dit op een natuurlijke manier bereiken met wenkbrauw haartransplantatie.

Haartransplantatie vrouwen zonder scheren

Bij mannen wordt bij een haartransplantatie vaak het hele hoofd geschoren. Bij vrouwen wordt enkel in het donorgebied – de achterkant van het hoofd waaruit de haren worden ‘geoogst’ – een strook haar geschoren. Hierdoor vallen de overige haren na de behandeling mooi over het donorgebied en valt het geschoren deel nauwelijks op. Rond het ontvangstgebied wordt ook wat haar verwijderd om het haar zo dicht mogelijk te kunnen implanteren. Omorfy kan ook langhaar transplanteren.

Bij Omorfy kunnen wij in vrijwel alle gevallen een haartransplantatie vrouwen uitvoeren. Vraag een consult aan welke behandeling voor u geschikt is

Bij Omorfy kunnen wij in vrijwel alle gevallen een haartransplantatie vrouwen uitvoeren. Vraag een consult aan welke behandeling voor u geschikt is

FUE haartransplantatie vrouwen stappenplan

Stap 1

Tijdens het consultgesprek wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld met een prijsopgave. De client kan eerst rustig nadenken en daarna een besluit nemen.

Stap 2

Na een goed advies voert Omorfy de haartransplantatie uit met de nieuwste methode, de micro-FUE (Follicular Unit Extraction) methode met de Sapphire Blade. Als eerste wordt de te behandelende plek lokaal verdoofd.  Daarna worden de haarzakjes, ook wel grafts genoemd, uit het donorgebied gehaald. Dit gebied bevindt zich vaak op het achterhoofd. Het ‘oogsten’ van de haarzakjes gebeurt met een zeer kleine holle naald met een diameter van ongeveer 0,7 mm. Tijdens dit proces worden de uitgehaalde grafts gelijktijdig door een specialist gesorteerd en bewaard in speciale voedzame vloeistof.

Stap 3

Vervolgens bereidt de arts, na verdoving, het ontvangstgebied voor en worden kleine sneetjes, incisies, voor ontvangst van de haarzakjes geplaatst.

Stap 4

Een technician plaatst hierna de grafts waarbij een zo natuurlijk mogelijke haardichtheid wordt nagestreefd.

Stap 5

Wanneer de behandeling klaar is doet de arts een volledige controle en maken we nog eens foto’s. U krijgt instructies en benodigdheden voor de nazorg mee. Onze artsen en technicians gebruiken precisie-instrumenten waardoor weinig hersteltijd nodig is en het ontvangst- en donorgebied snel genezen.

Een haartransplantatie vrouwen is een beproefde en veilige behandeling waarvan u de rest van uw leven plezier heeft.

Resultaten haartransplantatie vrouwen voor na​

"Ik ben echt super tevreden met mijn haartransplantatie, helemaal wat ik gehoopt had dat het zou worden"

Anouk

Lees alles over de haartransplantatie van Anouk

Voor haartransplantie vrouwenNa haartransplantie vrouwen

Nazorg begeleiding

Na de behandeling neemt uw Omorfy technician regelmatig contact met u op. U krijgt bij ons op dag drie en dag zeven een wasbeurt van uw haar in onze kliniek. Zo kunnen we u beter begeleiden tijdens de belangrijkste week van uw herstel en het resultaat optimaal monitoren.

De kliniek

Omorfy beschikt over een mooie nieuwe kliniek met 5 operatiekamers.  Met maximale privacy wordt u ontvangen en verzorgd op een van deze kamers. Door onze efficiënte en flexibele aanpak hebben we geen wachtlijsten. Wij weten dat u erg druk kunt zijn tijdens kantooruren. Daarom kunnen wij in overleg de afspraken ook in de avonduren of in het weekend plannen. U kunt een begeleider meenemen, want er is ruime parkeer- en wacht gelegenheid. Daarnaast is er een Postillion hotel op loopafstand.

Ons team ontvangt u volgens afspraak op de dag van de behandeling en neemt het programma en de documentatie met u door. Vervolgens beginnen we met de voorbereidingen. Onze professionals werken met de nieuwste technieken. Deze technieken zorgen voor een hoge dichtheid, sneller herstelproces en een verbluffend eindresultaat.

Een perfect resultaat begint bij een goede arts. De artsen van Omorfy zijn bevoegd, bekwaam, BIG-geregistreerd en hebben passie voor het vak. Alle handelingen voeren zij uit met de modernste apparatuur. De behandelingen worden met volledige privacy uitgevoerd. Op uw kamer is een zitje waar u tussen de behandelingen door van een lunch geniet.

Veelgestelde vragen

 • Kan een hoge haarlijn verlaagt worden?

  Ja een hoge haarlijn wordt door haartransplantatie bij vrouwen verlaagd. Wij verlagen haarlijn op een natuurlijke wijze met hoge haardichtheid door veel grafts bij elkaar te plaatsen.

 • Kan vrouwen haar getransplanteerd worden?

  Ja vrouwen haar kan net zoals mannen haar verplaatst worden. Bij deze haartransplantatie wordt haar vrouw op een kale plekken of dun haar geïmplanteerd.

 • Kunnen wenkbrauwen getransplanteerd worden?

  Ja een wenkbrauw haartransplantatie is mogelijk de haren worden uit het donorgebied gehaald en op de plaats van de wenkbrauw geïmplanteerd.

 • Is een Wenkbrauw haartransplantatie man ook mogelijk?

  Ja ieder mens met voldoende geschikt donorgebied kan haar laten transplanteren mits het ontvangst gebied ook geschikt is. Boek een vrijblijvend persoonlijk consult.

 • Wat is een Sapphire Blade?

  Een Sapphire Blade mesje in gemaakt van hard “steen” en niet van metaal. Dit materiaal geeft een kwalitatief betere snede, incisie.

 • Wat is het verschil tussen micro FUE en FUE haartransplantatie?

  Bij micro FUE (Follicular Unit Extraction)  worden de haarzakjes, grafts, met een zeer kleine holle naald met een diameter van ongeveer 0,7 mm ‘geoogst’. Bij gewone FUE gebeurt dit met groter diameter tot 1,0mm met veel grote littekens tot gevolg. Ook is de impact 100@ meer. Tijdens dit proces worden de uitgehaalde grafts gelijktijdig door een specialist gesorteerd en bewaard in speciale voedzame vloeistof.

 • Is haartransplantatie vrouw mogelijk?

  Ja, vrouwen kunnen ook last van haaruitval krijgen, net zoals mannen. Kaalheid bij vrouwen is nog vervelender. De haren van een vrouw kunnen net zo goed als die van een man getransplanteerd worden. Door nieuwe technieken en verfijning van methoden is het mogelijk om zonder alles kaal te scheren haren bij een vrouw te implanteren. Hierdoor is het aantrekkelijker geworden voor vrouwen om een haartransplantatie uit te laten voeren. Bij Omorfy zijn wij gespecialiseerd in vrouwen en kunnen veel doen aan haaruitval zonder dat het zichtbaarder wordt. Raadpleeg de arts, boek een gratis consult om te zien wat er mogelijk is.

 • Kan een haartransplantatie zonder scheren?

  Ja, er hoeft dan alleen een klein reepje in het donorgebied moet kort geschoren te worden. Dit doen wij, en als de omliggende haren lang genoeg zijn dan vallen die na de ingreep over het kortgeschoren gedeelte heen. Ook het gebruik van precisie-instrumenten geven een snelle hersteltijd voor het ontvangst- en donorgebied. Daarnaast beschikken wij nog over andere technieken die misschien de haartransplantatie minder tot niet zichtbaar maken. Maak een afspraak en vraag in een gratis persoonlijk advies of de haartransplantatie zonder scheren uitgevoerd kan worden.

 • Ben ik geschikt voor een haartransplantatie?

  Dit is een belangrijke vraag die we in het eerste adviesgesprek moeten beantwoorden. Niet iedere vrouw is geschikt en ook moet de oorzaak van haaruitval vastgesteld worden. Maar ook al is een haartransplantatie altijd een oplossing, er zijn soms ook andere mogelijkheden. Bij een haartransplantatie  vrouw is het belangrijk vast te stellen of het donorgebied voldoende geschikt haar heeft. Ook het ontvangstgebied dient nader onderzocht te worden. Vrouwen die last hebben van alopecia androgenetica kunnen dit met een haartransplantatie laten behandelen. Alopecia areata daarentegen is niet geschikt voor een haartransplantatie.

  Kom voor een gratis consult en onderzoek de mogelijkheden.

 • Is een haartransplantatie bij kroeshaar ook mogelijk?

  Ja, het is zeker mogelijk om kaalheid van kroeshaar met een haartransplantatie op te lossen. Omorfy is gespecialiseerd in kroeshaar haartransplantaties. Kroeshaar haartransplantaties vragen extra veel tijd. Het uithalen vraagt bijzondere expertise van de haartechnician. Maak een afspraak met het team om de mogelijkheden te onderzoeken.

 • Wat veroorzaakt haaruitval bij vrouwen?

  De oorzaak van haaruitval bij vrouwen is meestal Alopecia androgenetica, erfelijk haarverlies. Het wordt ook wel kaalheid van het mannelijke patroon genoemd. Het wordt overgedragen via de ouders, vader of moeder, waarbij de haren uitvallen uit onder invloed van het mannelijk hormoon testosteron. Vrouwelijk haarverlies heeft doorgaans een diffuus patroon, de haaruitval  vindt verspreid plaats over het hoofd en maakt het haar dunner.  Bij mannen zie je vaak een terugtrekkende haargrens en groter wordende inhammen en daarna een dunne kruin. Mannen kunnen geheel kaal worden bij vrouwen komt dat minder voor.  Ook vrouwen hebben testosteron in het bloed maar de hoeveelheid is echter veel lager dan bij mannen. Ook kunnen er andere, soms tijdelijke, omstandigheden en factoren zijn die haarverlies veroorzaken. Hierbij valt te denken aan medicijngebruik, hormonale veranderingen, stress en een gebrek aan bepaalde vitamines en mineralen.

 • Is een haartransplantatie blijvend?

  Ja, een haartransplantatie is blijvend. De haren die getransplanteerd worden halen we uit het gebied dat ongevoelig is voor erfelijke haaruitval. Implantaten uit dat gebied zijn dus blijvend in het ontvangstgebied.

 • Is een haartransplantatie op een litteken mogelijk?

  Ja, een haartransplantatie op een litteken is mogelijk. Heb je een litteken op je hoofd waar geen haren groeien? Dan kunnen we hier mogelijk weer haren naartoe transplanteren. Vooraf moet in ieder geval goed bepaald worden hoe de huid van het litteken is. Tijdens een gratis adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden.

 • Waarom wil je als vrouw haartransplantatie?

  Het geeft je je oude vertrouwde uitstraling terug. Je hoeft niet moeilijk te doen met je kapsel om de haaruitval te camoufleren, het geeft je weer vrijheid en sterkt je zelfvertrouwen. Kleine imperfecties kun je wegwerken en een te hoge haarlijn laat zich verlagen.

 • Hoelang duurt een haartransplantatie bij vrouwen ?

  Een haartransplantatie is een arbeidsintensieve ingreep. Omdat wij zo weinig mogelijk willen scheren duurt het uithalen ook langer dan bij mannen.  Eén voor één halen we de haren uit het donorgebied. Daarna worden de haren geselecteerd. Het maken van de kanalen voor het plaatsen van de haren in het nieuwe gebied moet ook zeer nauwkeurig gebeuren. Bij vrouwen kost het extra veel tijd om de haren precies goed tussen de andere langere haren te kunnen implanteren. Een vrouwen haartransplantatie duurt zes tot acht uur.

 • Waar komen de nieuwe haren vandaan?

  De nieuwe haren (implantaten) komen uit de haarkrans aan de achterzijde van het hoofd. De haren in de haarkrans zijn immuun voor erfelijke haaruitval. Deze immuniteit tegen de hormoonaanval wordt meegenomen wanneer de haren worden getransplanteerd.

Meer weten over haartransplantatie bij Omorfy?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van haartransplantatie bij Omorfy? Of heeft u interesse in een consult? Neem vooral contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult