facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haarverbetering

Haren die dreigen uit te vallen worden altijd dunner. Met een haarverberingsbehandeling richten we ons op de groeifactoren die de haargroei bevorderen. Deze therapie activeert de haarzakjes en zorgt er voor dat deze haren weer dikker worden en gaan groeien. Hierdoor bereiken we, naast vertraagde of zelfs geremde haaruitval, een hogere dichtheid.

Na verloop van tijd Minder of dunner haar?

Niet alleen mannen maar ook vrouwen kunnen last krijgen van minder of dunner haar. Dit kan naast een erfelijke aanleg, ook andere oorzaken hebben. Denk hierbij aan een haarziekte, cosmetica, stress of andere factoren. 

Omdat deze invloeden voor iedereen weer anders zijn, plannen we voor een haarverbeteringbehandeling of haartransplantatie altijd een kosteloze en vrijblijvende afspraak in. Tijdens dit consult kan de specialist bekijken of de oorzaak een erfelijke aanleg is of dat er toch een andere oorzaak is.

Haarverbeterings behandeling

Vindt u haartransplantatie een grote stap, dan is een haarverbeterings behandeling een goed alternatief.

Haartransplantatie hoeft niet altijd de eerste oplossing te zijn.

Mijn behandeling: Wouter van Dort

Op 27 augustus 2021 heb ik een haartransplantatie laten doen bij Omorfy in Bunnik. De reden waarom ik een haartransplantatie heb ondergaan is uiteraard, omdat mijn haar wat meer aan het uitdunnen was, met name de inhammen en iets bij mijn kruin. Nu was het nog niet heel extreem, maar ik zag een zelfde haarlijn als bij mijn opa, en die had een aardige baai. Al met al wilde ik hier op tijd bij zijn.  Mijn zoektocht naar een kliniek heeft niet lang geduurd, binnen mijn kennissenkring had al iemand een haartransplantatie ondergaan bij Omorfy (die mij overigens ook enthousiast heeft gemaakt).

De behandeling

Beginnende haaruitval, waarbij de dichtheid steeds lager wordt, hoeft niet te betekenen dat een haartransplantatie noodzakelijk is. Vindt u een haartransplantatie een grote stap? Dan is een haargroei stimulerende therapie een goed alternatief. Uw haaruitval wordt door deze behandeling geremd of mogelijk gestopt.

Een haarberbeteringsbehandeling kan tevens na een haartransplantatie de haargroei van de getransplanteerde haren stimuleren. Het bevordert de doorgroei en verlaagt de kans op shock loss na de behandeling. Tijdens een haartransplantatie is de eerste behandeling bij het traject inbegrepen.

Mogelijke resultaten van een behandeling:

Een haargroei stimulerende behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen. Dit geldt niet alleen bij een haartransplantatie. Een haarverbeteringsbehandeling kan ook andere positieve effecten hebben op de haargroei en haaruitval tegengaan.

Plan een vrijblijvend consult om te onderzoeken of een haarverbeteringsbehandeling voor u een oplossing is.

Plan een vrijblijvend consult om te onderzoeken of een haarverbeteringsbehandeling voor u een oplossing is.

Verloop van de behandeling

Voorafgaand aan de haargroei stimulerende behandeling worden er 2 buisjes bloed afgenomen bij ons in de kliniek. Het bloed wordt gecentrifugeerd en het plaatjesrijke bloedplasma wordt gescheiden. Vervolgens wordt het plasma met micro (kleine) injecties geïnjecteerd op de plekken waar uw haar uitvalt of dunner wordt.

De hele behandeling neemt slechts een half uur in beslag. Na de behandeling kan de hoofdhuid op de injectieplaatsen wat gevoelig zijn. Dit trekt 1 à 2 dagen na de behandeling weer weg. U kunt na de behandeling uw dagelijkse bezigheden weer hervatten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Indien u alleen een haargroei stimulerende therapie ondergaat, adviseren wij in het eerste jaar vier behandelingen, dus iedere 3 maanden. Bij voorkeur wordt dit in het tweede jaar gevolgd door 3 behandelingen, het derde jaar 2 behandelingen en daarna ieder jaar één behandeling.

De behandeling is snel, veilig en u voelt er bijna niets van. Omdat er gebruik wordt gemaakt van uw eigen bloed is er praktisch geen kans op infecties.

Bij Omorfy kunnen wij in vrijwel alle gevallen van haarverlies een behandeling uitvoeren. Vraag een consult aan welke behandeling voor u geschikt is

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel haarverbeteringsbehandelingen heb ik nodig?

  Advies
  Eerste jaar :   elke 3 maanden
  Tweede jaar: elke 4 maanden
  Derde jaar :    2x per jaar
  Vierde jaar :   1x per jaar
  Vanaf het vierde jaar geld het advies 1x per jaar voor altijd

 • Is het resultaat van een haarverbeteringsbehandeling blijvend?

  Het advies is om 1x per jaar deze behandeling te onderhouden. Wilt u gegarandeerd een blijvend resultaat denkt u dan eens na over een haartransplantatie. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend en kosteloos een consult inplannen.

 • Hoe werkt een haarverbeterende behandeling?

  • Eerst worden er 2 buisjes bloed bij u afgenomen en gecentrifugeerd. Nadat het plasma met de groeifactoren zijn gescheiden word het plasma met een micro (zeer kleine ) injectienaald geïnjecteerd in het gebied dat word behandeld.
  • Deze handelingen duren totaal 30-60 minuten

Plan een vrijblijvend intakegesprek voor een gratis advies

Als u geïnteresseerd bent in een haarverbeteringsbehandeling bij Omorfy, maak dan een afspraak met een van onze deskundigen. Zij zijn specialisten op het gebied van haaruitval, haartransplantatie en andere behandelingen tegen haaruitval. Hoe eerder u erbij bent, hoe beter de resultaten zullen zijn.

Tijdens dit gesprek analyseert de specialist eerst grondig uw haaruitval om de oorzaak te achterhalen. Vervolgens bekijkt hij of u in aanmerking komt voor alleen een haarverbeteringsbehandeling of dat een combinatie met een haartransplantatie wellicht een betere optie voor u is.

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult