Voor haartransplantatie 5

Haartransplantatie mannen

Als man wil je er niet aan denken dat je last hebt van een terugtrekkende haargrens en kale plekken op het hoofd.

Kaalheid is een aandoening waar je op jonge leeftijd al last van kan hebben

Dat heeft invloed op je gemoedstoestand en zelfverzekerdheid. Andere problemen die mannen met het haar ervaren zijn inhammen of te weinig haargroei op het gezicht, waardoor het niet mogelijk is om een mooie volle snor en baard te laten groeien. Ook littekens kunnen ervoor zorgen dat er in het gezicht kale plekken ontstaan.

Mannen krijgen ook te maken met haaruitval en daar kan Omorfy een permanente oplossing voor bieden. Informeer bij ons naar Trichotest of bezoek onze pagina over deze innovatieve DNA test waarmee wij haaruitval kunnen voorkomen.


Wil je deze problemen oplossen? Dan ben je bij Omorfy aan het juiste adres. Met de nieuwste technieken en met passie voor het vak helpen wij je met een permanente haartransplantatie, zodat je straks weer kunt genieten van een volle haardos en een mooi vormgegeven baard en snor.

Haartransplantatie voor mannen:
Het is dé permanente oplossing

Er zijn veel verschillende oorzaken te noemen waarom mannen last krijgen van haaruitval. Veel mannen ervaren dan ook problemen met het haar en vaak al op zeer jonge leeftijd. Overgevoeligheid van de haarzakjes door het hormoon dihydrotestosteron (DHT) is een van de meest voorkomende oorzaken waarom mannen last krijgen van haaruitval. Het zorgt ervoor dat de haargroei wordt geremd en uiteindelijk compleet blokkeert. Hormonale disbalans, ziekte, stress en verkeerde voeding zijn andere oorzaken waarom mannen kaal worden. Uiteraard kan de leeftijd ook een rol spelen.

Een haartransplantatie voor mannen is dé permanente oplossing om problemen met het haar te tackelen. Je traject bij Omorfy begint met gratis en deskundig advies. Onze medische specialisten geven je de aandacht die je verdient en we luisteren aandachtig naar je problemen. Tegelijkertijd zijn wij oplossingsgericht en brengen advies op maat uit om je problemen met het haar op te lossen. Wij houden van transparantie en voor ons is het heel belangrijk om open kaart te spelen over de mogelijkheden die er zijn. Zodat je zeker weet dat de behandeling die wij je aanbieden op je wensen aansluit.

“Omorfy is gespecialiseerd in haartransplantaties voor mannen, maar vooral in het luisteren en het oplossen van je problemen met het haar.”​

Wat mag je verwachten van Omorfy?

6 maanden na behandeling 1
Voor haartransplantatie 5

Vrijblijvende informatie over haartransplantatie mannen

Wil je meer informatie over een haartransplantatie bij mannen en te weten komen wat wij voor j kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een consult bij Omorfy. Wij weten dat je erg druk kunt zijn tijdens kantooruren. Daarom kunnen we in overleg de afspraken ook in de avonduren of in het weekend plannen. Onze specialist zal de situatie bekijken en aan de hand daarvan een behandelplan opstellen. Zo weten we zeker dat we je goed kunnen adviseren over een haartransplantatie voor mannen.

Haartransplantatie bij mannen

Inhammen

Inhammen die ontstaan is het eerste teken dat je haren uitvallen. Inhammen worden ook steeds groter en het komt zelfs voor bij mannen die nog niet de leeftijd van 20 jaar zijn gepasseerd. De oorzaak van de haaruitval is vaak Alopecia Androgenetica. Omorfy is gespecialiseerd in het verkleinen van inhammen. 

Haarlijn

Is de haarlijn teruggetrokken en is je voorhoofd daardoor hoger? Ook daar kunnen we met een haartransplantatie voor mannen iets aan doen. Samen met de arts bepaal je hoe de haarlijn moet worden. De arts let daarbij op de groeirichting en het gewenste model van jouw haarlijn om een natuurlijke en volle haardos terug te krijgen.

Kruin

De kruin is ook een plek op het hoofd waar vaak haaruitval bij mannen optreedt. In dit gebied geven wij extra aandacht aan de groeirichting en dat doen wij doormiddel van incisies in de juiste richting te maken. Iedere kruin is ook anders en dat vraagt ook om ee andere aanpak. Sommige mensen hebben een dubbele kruin en bij ieder mens verschilt ook de draai.

Dun haar

Is het haar zo dun geworden dat je er doorheen kunt kijken? Dan is een haartransplantatie voor mannen een zeer goede oplossing. We kunnen op die plekken haren tussendoor plaatsen, zodat je kapsel weer voller wordt. Bij dun haar is een PRP behandeling ook een zeer effectieve methode. 

Baard en snor

Heb je een baard of snor waar niet voldoende haar is? Of heb je een litteken? Dan is een transplantatie dé oplossing. Wil je een vollere baard of snor? Lees dan of een baardtransplantatie iets voor jou is.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn bij vrouwen, maar ook bij mannen zeer bepalend voor het gezicht. Mooie wenkbrauwen geven een verzorgde uitstraling en onze specialisten kunnen samen met jou bepalen waar de haren moeten komen.

FUE litteken haartransplantatie mannen

Je litteken op het hoofd kan ervoor zorgen dat je zelfvertrouwen een flinke deuk oploopt en Omorfy begrijpt dan ook heel goed dat je op zoek bent naar een permanente oplossing om je haargroei weer terug te krijgen. Littekens, zoals een litteken op het achterhoofd na een FUT behandeling, kunnen als zeer storend worden ervaren, maar met onze behandeling kunnen we het littekenweefsel behandelen. Een oplossing is dus voor handen.

Haarbesparende transplantatie mannen

Veel cliënten willen geen haartransplantatie voor mannen ondergaan, omdat ze simpelweg hun hoofd niet helemaal willen scheren. Bij Omorfy is het mogelijk om voor een haarbesparende transplantatie te kiezen. Hierbij heb je twee opties:

Optie 1

Je laat het donorgebied in lengte groeien. Op de behandeldag wordt een gedeelte van het donorgebied geschoren. De haren zullen het geschoren gebied bedekken.

Optie 2

Het hele donorgebied wordt kort geschoren en het haar in het ontvangstgebied blijft staan. Voordeel van deze methode is dat het donorgebied optimaal kan worden benut voor grotere behandelingen. Het nadeel van deze methode is dat er slechts een beperkt aantal grafts per behandeling mogelijk is. In sommige situaties kan een tweede behandeling noodzakelijk zijn.

Bij Omorfy kunnen wij in vrijwel alle gevallen een haartransplantatie behandeling uitvoeren. Vraag een consult aan welke behandeling voor jou geschikt is.

Behandeling Haartransplantatie mannen

Het FUE haartransplantatie stappenplan

Bij een FUE haartransplantatie voor mannen worden de haarzakjes van de haarkrans verplaatst naar de inhammen of kruin. De haarzakjes worden ook grafts genoemd en kunnen één tot zes haren bevatten. De graft of het haarzakje wordt ook wel het implantaat genoemd.

 

De haarkrans bevindt zich aan de zijkanten en achterkant van het hoofd. De haarzakjes in dit gebied vallen niet uit. Ook hebben ze geen last van het hormoon dihydrotestosteron (DHT), wat ervoor zorgt dat haarzakjes vroegtijdig afsterven. Dit hormoon is vaak de reden dat mannen kaal worden als ze ouder worden. Het gehele haarzakje wordt overgeplaatst en het DNA wordt vervangen door stamcellen. Dit betekent dat haren die zijn getransplanteerd nooit meer zullen uitvallen.

Stap 1

De eerste stap is een vrijblijvend en gratis adviesgesprek waarin we vooral kijken naar de problemen die je ervaart en welke oplossingen er zijn. Je krijgt ook een gerichte prijs, zodat je een duidelijk beeld hebt van hoeveel de behandeling kost. Uiteraard hoef je niets ter plekke te beslissen en krijg je voldoende tijd om erover na te denken.

Stap 2

Wanneer je voor ons traject kiest, voert Omorfy de haartransplantatie uit met de nieuwste methodes. Voor het maken van de incisies om de grafts terug te plaatsen gebruiken wij een Sapphire blade. De plek die behandeld moet worden wordt eerst verdoofd en vervolgens worden de haarzakjes, ook wel grafts genoemd, uit het donorgebied geoogst. Het oogsten gebeurt met een zeer kleine holle naald met een diameter van precies 0,7 mm. Tijdens dit proces zorgt de medische specialist ervoor dat de grafts worden gesorteerd en bewaard in een speciale voedzame vloeistof.

Stap 3

De derde stap in het proces is het ook daadwerkelijk transplanteren van de grafts die in het ontvangstgebied worden geplaatst. Ter voorbereiding worden er kleine incisies op de juiste plaats gemaakt, zodat de haarzakjes ook ontvangen kunnen worden. Wij spenderen extra aandacht aan de haarrichting voor een mooi en natuurlijk resultaat. Wij hanteren een dichtheid van rond de 75 grafts per cm².

Stap 4

Na de behandeling zal de arts een volledige controle uitvoeren en we maken foto’s van de uitgevoerde transplantatie. Je krijgt ook instructies en de benodigdheden mee voor de nazorg. Uit ervaring weten wij bij Omorfy dat zowel het ontvangst- als donorgebied snel herstelt, wat ook te danken is aan de werkwijze van onze artsen en technici die met precisie-instrumenten werken.

FUE Haartransplantatie methode Illustratie

2 weken tot 5 maanden na de haartransplantatie mannen

Vanaf ongeveer 2 weken tot 5 maanden na de behandeling kunnen de getransplanteerde haren uitvallen en je hoeft hier niet van te schrikken. Dit is namelijk een gebruikelijke reactie. Het echte resultaat zie je pas echt na ongeveer 9 tot 12 maanden. Je moet dus geduldig zijn, maar het resultaat is zeker de moeite waard. Zeker vanwege het feit dat een haartransplantatie voor mannen een permanente oplossing is. 

“Een haartransplantatie voor mannen is een bewezen behandeling waar je de rest van je leven plezier van hebt.”

Maak kennis met Omorfy

Een haartransplantatie is niet alleen een medische behandeling die ervoor zorgt dat je straks weer met je handen in het haar zit. In de positieve zin van het woord. Het is een traject waarbij je de aandacht krijgt die je verdient en waarbij je problemen met het haar gericht worden opgelost. Dat is de belofte die wij van Omorfy kunnen maken. Wij zijn transparant, deskundig en wij gaan discreet te werk.

De kliniek

Onze kliniek is echt state of the art en beschikt over 3 behandelkamers waardoor we jouw privacy en een optimale zorg kunnen garanderen. Door onze efficiënte aanpak en flexibiliteit kan je snel met je traject starten. Wij maken de afspraken in goed overleg en we houden rekening met je persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld als je fulltime werkt of voor de kinderen moet zorgen. Het is dan ook mogelijk om bijvoorbeeld afspraken voor in de avonduren en in de weekenden bij ons in te plannen.

Vind je het spannend? Dat kunnen we ons goed voorstellen, maar je mag uiteraard een begeleider meenemen. Een goede vriendin of je partner die je tijdens de behandeling een hart onder de riem steekt. Wij hebben luxe wachtkamers waar ze kunnen plaatsnemen, terwijl wij de behandeling uitvoeren. Een B&B ligt op een kleine afstand van onze kliniek waar overnachten mogelijk is. Zowel patiënten als begeleiders kunnen hier verblijven, herstellen en genieten van hun privacy. 

 

Op de dag van de behandeling wordt je door ons deskundig team met open armen ontvangen en voordat we beginnen nemen we eerst het programma en documentatie met je door. Vervolgens beginnen we met de voorbereidingen en wees je ervan bewust dat onze technicians en artsen alleen met de nieuwste technieken werken. Onze specialisten zijn ook bevoegd, bekwaam en BIG geregistreerd. Ze hebben daarnaast een passie voor het vak en streven altijd naar het maximale resultaat.

Behandelkamer Omorfy Haarkliniek
Wasbeurt 2

Veelgestelde vragen

Mocht je een vraag hebben die hier niet staat neem dan contact met ons op.

Haartransplantaties bij mannen worden vrijwel uitsluitend toegepast indien er sprake is van alopecia androgenetica, erfelijke haaruitval. Dit is een vorm van haarverlies die blijvend is en wordt veroorzaakt door het mannelijke dihydrotestosteron hormoon. Voordat je de beslissing neemt moet je eerst de oorzaak van de haaruitval vaststellen. Maak een spraak voor een vrijblijvend consult en bespreek de mogelijkheden.

Hoe lang een haartransplantatie bij mannen exact duurt is lastig aan te geven. Dit hangt af van diverse factoren en het aantal grafts dat nodig is. Houd er rekening mee dat je de hele dag tijd vrij houdt voor de behandeling en ongeveer om 16:00 weer klaar bent.

Bij mannen wordt voor een haartransplantatie vaak het hele hoofd geschoren. Er zijn echter ook andere technieken mogelijk, waarbij slechts een gedeelte of niets van het haar wordt geschoren. Omorfy voert ook deze methodes uit. Informeer naar de mogelijkheden in een vrijblijvend consultgesprek.

Je hebt geduld nodig, haar groeit niet snel. De eerste dagen na de ingreep is de behandelde huid rood en licht gezwollen. Dit neemt vanzelf af en de huid is na ruim een week hersteld. Bij de gewone FUE methode vallen er getransplanteerde haren, voordat er nieuwe gaan groeien. Dit haarverlies vindt plaats vanaf 3 tot 4 weken na de ingreep. Nieuwe haargroei begint 3 à 4 maanden na de ingreep zichtbaar te worden. Een volledig resultaat kan verwacht worden in 9 a 12 maanden nadat de haartransplantatie voor mannen behandeling heeft plaatsgevonden.

De kosten van een haartransplantatie voor mannen hangen sterk af van het aantal grafts die geïmplanteerd worden. De prijs van een haartransplantatie van kleine inhammen begint bij 2300 euro en kan oplopen tot een haartransplantatie behandeling op één dag van ongeveer 4500 euro. Bij grotere aantallen grafts moet een haartransplantatie over twee dagen verspreid worden voor het behoud van het donorgebied

De enige reden om een haartransplantatie Turkije te doen is geld. Bij een juiste vergelijking van kosten, reizen en risico’s is dat niet de moeite waard kost en een goede kliniek in Turkije evenveel.

De haarzakjes die getransplanteerd worden blijven in principe een leven lang haren produceren. Wel kan het haar door het natuurlijk proces verouderen en dunner worden.

Het scheren of millimeteren van het haar is niet altijd nodig. Er bestaat ook een mogelijkheid om alleen een klein stukje op het achterhoofd te scheren. Dit is afhankelijk van het aantal te extraheren grafts. Na afloop van de behandeling vallen de omliggende haren hier overheen. Hierdoor zal de behandeling vrijwel onzichtbaar zijn. Onze artsen en technicians gebruiken precisie-instrumenten waardoor weinig hersteltijd nodig is en het ontvangst- en donorgebied snel genezen. Dit alles wordt met je besproken tijdens het intakegesprek in de kliniek.

Omorfy heeft specialisten voor kroeshaar transplantatie. Juist mannen met kroeshaar kunnen een haartransplantatie bij ons doen. Een succesvolle haartransplantatie van kroeshaar duurt langer omdat de structuur complexer is. Juist van de haartechnician vraagt een haartransplantatie kroeshaar  veel inspanning en ervaring.

Heb je een litteken op je hoofd waar geen haren groeien? Dan kunnen we hier mogelijk weer haren naartoe transplanteren. Vooraf moet in ieder geval goed bepaald worden hoe de huid van het litteken is. Tijdens een gratis adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden

De baard kan gelijktijdig met de hoofdharen geïmplanteerd worden. De behandeling van de man duurt wel langer maar soms werken de implantatie specialisten op twee of drie plekken tegelijk. Dan gaat de haartransplantatie voor de man sneller.

Wilt je meer weten over de mogelijkheden van een haartransplantatie voor mannen bij Omorfy? Of heb je interesse in een consult? Neem vooral contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Gratis consult

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam & achternaam*
*

*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.