Haartransplantatie Dames

Prijzen behandeling

Haartransplantatie Vrouwen Voorhoofdsverkleining kosten

Tot 1800 grafts

Basis

3249
  • Budget keuze
  • Uit te breiden met opties

Premium

3999
  • Compleet pakket
  • Inclusief complete optielijst
  • All in prijs zonder verrassingen​
Populair
Haartransplantatie Vrouwen opvullen kosten

Haartransplantatie Dames

Omorfy is dé specialist op het gebied van haartransplantatie voor vrouwen. Ervaar je problemen met het haar en heb je last van bijvoorbeeld haaruitval of dun haar? En wil je behandeld worden door vrouwelijke medische specialisten? Dan is de oplossing een telefoontje verwijderd. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 030 303 1260 of stuur een e-mail naar info@omorfy.nl. Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van een haartransplantatie

“Jij krijgt bij ons de aandacht die je verdient!”

Betalingsmethoden

Kies je voor de standaard haartransplantatie van Omorfy? Dan krijg je niet alleen de snelste, voordeligste en beste behandeling die momenteel te geven is, maar je hebt ook verschillende mogelijkheden om de rekening bij ons te voldoen. Je kunt bij ons in de kliniek met contant, PIN en creditcard betalen of betaal de rekening online met veilige betalingsmethodes, zoals iDeal.

Financiering

Wil je de investering in een standaard haartransplantatie liever in termijnen betalen? Dat is mogelijk. Wij bieden de mogelijkheid aan om de behandelingen in maximaal 10 termijnen te betalen. Op de website van onze partner Cosmetic Finance (https://cosmeticfinance.nl) kun je een financiering aanvragen en binnen 24 uur krijg je antwoord of je ervoor in aanmerking komt. Vanaf € 2.500,- is een financiering voor een standaard haartransplantatie aan te vragen.

Betaalopties

Wij accepteren de volgende betaalmethodes:

Pin, Creditcard, Tikkie, Cash,  Ideal

Elektronische betaalmethoden

Cash en overige betaalmethoden gecombineerd

Veelgestelde vragen

Mocht je een vraag hebben die hier niet staat neem dan contact met ons op.

De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het type behandeling, het aantal benodigde grafts en het aantal behandelingen. Je kunt het beste een gratis consult bij ons boeken, dan kunnen wij je er alles over vertellen en ontvang je van ons een offerte voor de haartransplantatie die het beste bij je past.

Ja, haartransplantaties worden bij ons voor de behandeling in het geheel betaald. Dit kan in één keer, maar ook in twee delen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Ja, iedere persoon met voldoende geschikt donorgebied kan haar laten transplanteren mits het ontvangstgebied ook geschikt is. Boek een vrijblijvend persoonlijk consult.

Nee, binnen het basispakket zorgverkering is er geen vergoeding voor haartransplantatie kosten. Soms maken zorgverzekeraars uitzonderingen, bijvoorbeeld als er sprake is van ernstig psychisch leiden, of ernstig letsel door een ongeval . Ook bij brandwonden zijn in het verleden wel eens uitzonderingen gemaakt.

Het eerste consult is bij ons altijd gratis. Tijdens het eerste consult kijken we samen naar je wensen en situatie en stellen we een behandelplan en kostenraming voor je op.

Flexibiliteit vinden we bij Omorfy heel belangrijk. Ook wat betreft de financiële afhandeling bieden we daarom de nodige mogelijkheden. Zo faciliteren we bijvoorbeeld de financiering van een behandeling via Costmetic Finance en is een gespreide betaling bespreekbaar.

Je kunt bij ons op vele manieren betalen, o.a. met pin, contant, creditcard en Paypal.

Nee, of eigenlijk een klein beetje.  Bij Omorfy verdoven we de huid als we gaan transplanteren, je hebt hierdoor nauwelijks last tijdens de haartranplantatie. Je voelt natuurlijk altijd wel iets. Verdoven doen we trouwens zonder naald.

Contact opnemen

Wij bellen of mailen je zo spoedig mogelijk terug voor een vrijblijvende kennismaking.

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam & achternaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis consult

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam & achternaam*
*

*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.