facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haartransplantatie Nieuwegein

Het is onvermijdelijk in Nieuwegein, als je wat ouder wordt, krijg je last van dunner wordend haar of haaruitval. Vroeger kon je daar niks aan doen, maar tegenwoordig kun je bij Haarkliniek Omorfy een haartransplantatie Nieuwegein laten uitvoeren. Met je eigen haar maken we de plekken met minder of geen haar weer mooi. Een haartransplantatie Nieuwegein kan bij mannen, vrouwen, kroeshaar, baard- en snorhaar en vaak ook op een litteken. Boek een gratis haarconsult bij Haarkliniek Omorfy in Bunnik en ontvang een haaradvies op maat.

Let op!

Een consult kan online of in onze kliniek in Bunnik.

Waarom doe je een haartransplantatie Nieuwegein?

Haarkliniek Omorfy is allereerst om jou een goed haaradvies te geven, zodat jij de juiste keuze kunt maken. Haartransplantatiekliniek Omorfy ligt op een steenworp afstand van Nieuwegein, maar dat is niet de belangrijkste reden om een haartransplantatie Nieuwegein bij Haarkliniek Omorfy te doen. Hieronder een paar andere goede redenen:

Hoe doe ik dat als ik interesse heb in een haartransplantatie Nieuwegein?

Als je interesse hebt in een haartransplantatie Nieuwegein is het zaak om je eerst goed te oriënteren en voor te laten lichten. Een haartransplantatie Nieuwegein is niet altijd dé oplossing. Tijdens een gratis haarconsult (druk op de knop bovenaan de pagina), bespreken we jouw wensen en kijkt de haartechnician of haartransplantatiearts naar wat er bij jou mogelijk is. Natuurlijk is er ruimte om al jouw vragen te stellen, het gaat immers om jou. Bij afsluiting van het consultgesprek ontvang je van ons een haartransplantatieadvies, behandelplan en prijsopgaaf. Als je het zeker weet kun je direct tekenen en een afspraak maken voor een haartransplantatie Nieuwegein. Je kunt natuurlijk ook alles mee naar huis nemen en nog eens rustig doornemen. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust, daar zijn we voor. Een haartransplantatie Nieuwegein of andere haarbehandeling kan bij ons over het algemeen binnen enkele weken worden ingepland.

Centraal gelegen

Favicon Omorfy Hair Clinic
Fruitweg 36, Bunnik

Veelgestelde vragen

 • Kan ik ook op zaterdag komen voor een gratis haarconsult?

  We werken van maandag tot vrijdag, maar als dat jou niet uitkomt, maken we graag een uitzondering. Neem contact met ons op, dan plannen we samen een afspraak in.

 • Hoe lang moet ik wachten op een haartransplantatie Nieuwegein?

  Als alles verder geregeld is, kun je over het algemeen binnen enkele weken bij ons terecht. Heb je haast, dan kijken we graag wat er kan. Een haartransplantatie Nieuwegein verder voorruitplannen kan natuurlijk ook.

 • Hoeveel kost een haartransplantatie Nieuwegein?

  De kosten van een haartransplantatie Nieuwegein hangen sterk af van jouw wensen en situatie. Een exacte prijs kunnen we pas geven na een gratis consult, maar een goed indicatie vind je op onze kostenpagina

 • Ik heb even geen geld, maar wil wel graag een haartransplantatie. Kan ik een haartransplantatie op afbetaling krijgen?

  We kunnen je zeker helpen. We doen niet aan afbetaling, maar hebben wel een samenwerking met Cosmetic Finance, zij verzorgen financieringen in situaties als de jouwe.

 • Mijn vriendin wil graag mee naar het gratis haarconsult, kan dat?

  Dat kan zeker. Het is altijd fijn als er iemand bij is. Je kunt dan vooraf samen vragen bedenken en achteraf alles nog eens doorspreken. Trouwens, als je een haartransplantie bij ons laat doen kun je ook iemand meenemen. We hebben een luxe ontspanningsruimte met de nodige voorzieningen, zoals internet en Netflix, om het wachten te veraangenamen

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult