facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Over ons

Omorfy heeft de modernste haarkliniek, centraal gelegen in Nederland. Onze specialisten in haartransplantatie behoren met meer dan 10 jaar ervaring tot de beste van Nederland. De haarkliniek is volledig gespecialiseerd in FUE haartransplantatie. Wij leveren een behandeling van hoge kwaliteit met natuurlijke resultaten. Ons ervaren cosmetisch team heeft in vele bekende klinieken gewerkt. Ook wordt er in de haarkliniek van Omorfy aan research gedaan naar nieuwe technieken en verfijning van het resultaat.

Voor het delen van kennis heeft Omorfy haarkliniek een academy ontwikkeld. Deze academy opereert niet alleen binnen onze eigen praktijk, maar ook in samenwerking met andere haarklinieken. Naast persoonlijke aandacht is privacy in onze kliniek leidend. Omorfy Haarkliniek heeft een ruime eigen parkeergelegenheid, eigen OK’s waar u de hele dag kunt verblijven en een persoonlijke begeleiding. Omorfy levert u optimale zorg voor, tijdens en na een haartransplantatie behandeling.

Omorfy haarkliniek, schoonheid voor iedereen

De drie oprichters van Omorfy haarkliniek, Wilssany Franse, Novia Mozart en Koos Maring, hebben één doel voor ogen: Omorphia For You. Dit betekent schoonheid voor iedereen. Deze frase vat onze missie en visie samen: het beschikbaar maken van haartechniek met de hoogste kwaliteit voor iedereen.

De pijlers van Omorfy haarkliniek zijn:

  • Kwaliteit en normen van de cosmetische zorg (kwaliteitskader Cosmetische Zorg)
  • Opleiding en kwaliteit van het medisch team
  • Inrichting haarkliniek naar de nieuwste norm
  • Toepassing van de nieuwste technieken in de haarkliniek
  • Persoonlijke benadering, geen wachtperiodes, flexibele openingstijden en grote privacy
  • Permanente verbetering, opleiding en kwaliteitsbewaking

Omorfy biedt dit alles voor een gunstige prijs.

FUE haartransplantatie

“Meer begeleiding en aandacht voor het nu en de toekomst”

Haartransplantatie hoeft niet altijd de eerste oplossing te zijn voor haaruitval.

Bouw nieuwe haarkliniek

Vanuit deze uitgangspunten werd door dit ervaren team van specialisten een nieuwe haarkliniek gebouwd. Zij gingen uit van de nieuwe normen zoals vastgelegd in het Kwaliteitskader Cosmetische Zorg en pasten de laatste stand der techniek toe. Om voor geheel Nederland goed bereikbaar te zijn werd deze haarkliniek in Bunnik, net buiten Utrecht, gebouwd. Op deze nieuwe locatie – met  ruime eigen parkeergelegenheid, privacy bij zowel toegang, behandelkamers, als OK’s – konden de randvoorwaarden, die de overheid aan haarklinieken stelt, gerealiseerd worden. 

De haarkliniek van Omorfy biedt ruimte aan 5 behandelkamers, consultatieruimtes, opleiding en training én rust en luxe voor de cliënt. Het Postillion Hotel Bunnik is op enkele minuten loopafstand . Met hen hebben wij afspraken voor extra korting voor verblijf rond de behandeling. De haarkliniek is met auto en trein goed te bereiken vanuit het gehele land.

Haarkliniek met moderne inrichting

De nieuwe haarkliniek van Omorfy is modern ingericht, gebruik makend van de laatste stand der techniek.  Door aandacht voor licht en privacy maken we werken en verblijven hier prettig. Wij vinden dat zowel onze klanten als onze medewerkers de beste behandeling verdienen. Dit realiseren we door de beste tools in huis te hebben en te weten wat de cliënt nodig heeft. Al onze kamers zijn ingericht vanuit het oogpunt van de cliënt.

Een haartransplantatie bij Omorfy is een dagbehandeling. Al met al is het een vermoeiende dag voor de cliënt. Daarom zorgen wij voor de juiste ontspanning. Alle behandelkamers in de haarkliniek zijn zeer comfortabel ingericht en voorzien de cliënt van alle gemakken. U kiest bijvoorbeeld uw eigen entertainment of muziek middels ons moderne entertainment systeem.

Een haartransplantatie is een beproefde en veilige behandeling waarvan u de rest van uw leven plezier heeft.

Nieuwste technologie voor het beste resultaat

Micro-FUE methode

Bij Omorfy gebruiken we de FUE-methode (Follicular Unit Extraction). Bij deze methode worden haarzakjes met een hol naaldje één voor één losgemaakt. We voeren de behandeling uit met een extra klein hol naaldje met een diameter van 0,7 mm en lengte van 2,5 mm. Dat zorgt voor een sneller herstel met minimale littekens. Onze zeer kundige assistentes ‘oogsten’ met deze kleine boortjes grafts met twee of drie en soms wel vier haarzakjes. De hoeveelheid is afhankelijk van de kwaliteit van uw donorgebied. Omorfy splitst uw grafts niet, zoals bij veel andere klinieken in Nederland gebeurt. Zo zorgen we ervoor dat uw grafts zo min mogelijk aangeraakt worden en dus meer overlevingskans hebben.

Naaldloze verdovingsspuit

De naaldloze verdovingsspuit is een vloeistofstraalspuit die wordt gebruikt voor een naaldloze toediening van de verdovingsvloeistof. Deze spuit zonder naald is gebaseerd op het principe van mechanische energie en geeft voldoende druk om een dosis vloeibare medicatie door een zeer kleine opening te duwen. Er ontstaat vervolgens een dunne vloeistofkolom die de huid binnendringt en in het onderhuidse weefsel wordt geïnjecteerd. Hierdoor hoeven we geen naald te gebruiken. 

Sapphire FUE Haartransplantatie

Sapphire FUE Haartransplantatie is de nieuwste technologische ontwikkeling op het gebied van haartransplantatie. Het ultrascherpe mesje dat we hierbij gebruiken maakt soepele incisies die de hoofdhuid minder belasten. Dit geeft een verbluffend eindresultaat. De sapphire blade is vervaardigd uit een duurzame en antibacteriële edelsteen. Het mesje is kwalitatief veel beter dan stalen mesjes of grove naalden. Een stalen mesje en naald kan namelijk zijn scherpte verliezen en weefselschade en/of verlies veroorzaken.

Omorfy Academy

Omdat we zien dat er weinig capabele haartechnici en haartransplantatie artsen in Nederland zijn hebben we besloten om “Omorfy Academy” te openen. Ons zeer kundige team staat klaar om de professionals van de toekomst op te leiden. Haartransplantatie is een van de mooiste behandelingen in de cosmetische wereld. Zonder kundige medewerkers is er echter risico op blijvende schade in het donorgebied. Omorfy Academy heeft tot doel te zorgen dit nu en in de toekomst te voorkomen.

Bij Omorfy kunnen wij in vrijwel alle gevallen een haartransplantatie behandeling uitvoeren. Vraag een consult aan welke behandeling voor u geschikt is

Meer weten over onze kliniek?

Wilt u meer weten over wat Omorfy haarkliniek? Gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. Ook als u vragen heeft over onze werkwijze kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder!

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult