Timon

0 tot 6 maanden

Ik had flinke inhammen en een kruin die steeds kaler werd. Op mijn kruin zaten nog wel wat “baby” haartjes maar zeker niet dekkend. Mijn situatie was aardig stabiel gebleven de laatste jaren dus heb ik besloten over te gaan tot een haartransplantatie.

• Datum behandeling: Juli 2021

• Geplaatste haren: +/- 7000

• Type behandeling: Alles kort geschoren

• Type haar: Blond / Zacht

• Geplaatste grafts: 2700

• PRP behandelingen: 2 x

• Land van herkomst: Nederland

Zeer spannend maar toch blij met mijn keuze.

De behandeldag

Ik werd om 7:30 ontvangen door het team dat mij ging behandelen. Ik kon grapjes maken met de dames dus er was gelijk een ontspannen sfeer. Vervolgens heeft de arts mijn haarlijn getekend en heb ik die na overleg zelf nog mogen aanpassen naar mijn wens. Daarna een rondje foto’s en toen mocht ik gaan liggen voor de verdoving. Dit viel mij alles mee! Vervolgens hebben ze de grafts bij mij geoogst en daarna kreeg ik een heerlijk broodje. Na de lunch werden de grafts weer terug geplaats en kreeg ik zeer duidelijke instructies mee. Ik vond het slapen erg spannend omdat je natuurlijk niet weet of je per ongeluk gaat draaien en zo al het werk verprutst. Ik kreeg netjes een nek kussen mee, minoxidil spray en alle benodigde medicijnen. Kortom ook na de behandeling echt een top service van de meiden!

Nazorg

Na drie dagen mag je het donorgebeid gaan wassen. Wat ik heel fijn vind is dat ik dit bij Omorfy kon doen. Zelf vond ik het heel spannend mijn hoofd aan te raken en had geen idee met hoeveel kracht ik mocht wassen. Als er te veel korstjes blijven zitten is dat niet goed voor de genezing. Anouk heeft mijn haar gewassen en dat was erg fijn! Na 7 dagen mocht ik de rest van mijn hoofd eindelijk wassen. Ook dit hebben ze weer bij Omorfy voor mij gedaan. Ook kreeg ik de instructie hoe ik dit thuis precies mocht doen. Dit was erg fijn anders had ik nooit zo veel kracht durven zetten bij het wassen.

Zes Maanden na de behandeling

Na slechts 6 maanden heb ik al een mooie kuif! Ik krijg veel complimenten en ben echt super tevreden. Doordat mijn kaalheid al aardig ver was moet ik nog een keer terug voor mijn kruin. Bij Omorfy doen ze niet meer dan 3000 grafts in één keer om zo het donorgebied te sparen. Dit vind ik heel fijn want zo is het ook nog mogelijk om bijvoorbeeld over 10 jaar mijn haren weer aan te vullen. Over 6 maanden mag ik weer voor mijn kruin en dan is het hele plaatje weer compleet.

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Gratis consult

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam & achternaam*
*

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.