Bart

0 tot 6 maanden

Op 27 augustus 2021 heb ik een haartransplantatie laten doen bij Omorfy in Bunnik. De reden waarom ik een haartransplantatie ben ondergaan is uiteraard, omdat mijn haar wat meer aan het uitdunnen was, met name de inhammen en iets bij mijn kruin. Nu was het nog niet heel extreem, maar ik zag eenzelfde haarlijn als bij mijn opa, en die had een aardige baai. Al met al wilde ik hier op tijd bij zijn. Mijn zoektocht naar een kliniek heeft niet lang geduurd, binnen mijn kennissenkring had al iemand een haartransplantatie ondergaan bij Omorfy (die mij overigens ook enthousiast heeft gemaakt).

• Datum behandeling: Augustus 2021

• Geplaatste haren: +/- 4500

• Type behandeling: Alles kort geschoren

• Type haar: Donker

• Geplaatste grafts: 1770

• PRP behandelingen: 2 X
• Land van herkomst: Nederland

Wat ik fijn vond is dat ze ook toelichtte wat voor gereedschap er gebruikt zou gaan worden en waarom dit goed is voor het resultaat.

Het consult

Ik heb een consult aangevraagd, waarna ik het proces hiervan duidelijk uitgelegd kreeg. Wat mij al snel vertrouwen gaf is de ervaring van de werknemers, het bedrijf bestaat nog niet lang, maar de specialisten zijn al heel wat jaren actief bij andere klinieken geweest. Ook werd besproken waar je zelf voor moest zorgen voorafgaand aan de behandeling. Zo heb ik even een aantal dagen zonder mijn ‘ochtendbakkie’ moeten opstarten. Wat ik fijn vond is dat ze ook toelichtte wat voor gereedschap er gebruikt zou gaan worden en waarom dit goed is voor het resultaat. Zo werken zij met een boor van 0.7mm, hiermee heb je minimale schade, maar nog wel een hele goede oogst!

De dag van de haartransplantatie..

Daar stond ik dan om half 8, licht gespannen voor de deur van Omorfy.. Want eerlijk is eerlijk, ik dacht er al die tijd toch wel iets te makkelijk over. Even een haartje eruit halen en op een ander plekje erin, zo spannend zal dat toch niet zijn..? Ah fijn, bij binnenkomst word ik vrolijk ontvangen door een van de specialisten. De sfeer was ontspannen er was ruimte voor een babbeltje, geen moeilijke dingen. Na een uitleg over de dagplanning, kwam de arts de nieuwe haarlijn tekenen en nog overleggen over het aantal grafts die getransplanteerd zouden worden. Even de tondeuse eroverheen en het werk kon beginnen.

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Gratis consult

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam & achternaam*
*

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.