Uw herstel, onze zorg

Haren wassen na haartransplantatie

Voor een succesvolle haartransplantatie is een optimaal herstel belangrijk. Omorfy zorgt voor alle randvoorwaarden hiervoor. In deze blog bespreken we wat u kunt verwachten na uw haartransplantatie. We gaan het hebben over uw herstel, zowel op de korte als de lange termijn. 

Direct na de transplantatie krijgt u een nazorginstructie van een van onze medewerker. We leggen u  uitgebreid uit wat u tijdens de eerste week van uw herstel kunt verwachten. U krijgt daarbij een nazorgpakket met alles wat u nodig heeft voor deze eerste week.

Wassen bij Omorfy

Vanaf dag drie mag u het donorgebied normaal wassen. We begrijpen dat u dit de eerste keer spannend vind en niet precies weet wat wel en niet mag. Daarom wassen wij bij Omorfy op dag drie desgewenst uw donorgebied voor u. We geven u dan meteen tips over hoe u dit zelf kunt doen.

Vanaf dag zeven mag u het hele hoofd weer normaal wassen. Ook op deze dag kunnen we uw haar wassen in onze kliniek. Zo weet u zeker dat dit deel van uw herstelproces optimaal verloopt.

Haren wassen na haartransplantatie
Haren wassen na haartransplantatie

Kunt u niet komen om te wassen? Dan hebben we nazorgcontact

Een week na de behandeling belt één van onze technici u op  om te horen hoe het met u is gegaan en u een aantal vragen te stellen. De antwoorden verwerken wij in uw dossier. Tijdens dit nazorgcontact heeft u zelf ook de gelegenheid om vragen te stellen. Heeft u eerder vragen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

Herstel en begeleiding tijden het eerste jaar na de haartransplantatie

Bij Omorfy wordt u in de eerste jaar na de haartransplantatie intensief begeleid. Elke drie maanden vind een nacontrole met een haargroei bevorderende behandeling plaats plaats.

Wij zien u terug met:

  • Drie maanden
  • Zes maanden
  • Negen maanden
  • Twaalf maanden

Elke nacontrole duurt ongeveer 45 minuten, waarbij de behandeling niet ingrijpend is. U kunt meteen weer terug naar uw dagelijks activiteiten.

Haarverbeterings behandeling in de nazorg
Haarverbeteringsbehandeling in de nazorg

Meer weten over het herstelproces na een haartransplantatie?

Heeft u na het lezen van dit blog nog vragen over het herstelproces na een haartransplantatie? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag verder. Wist u dat wij een gratis en vrijblijvend consult aanbieden? Via de menubalk hierboven maakt direct een afspraak.

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Gratis consult

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam & achternaam*
*

*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.