facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Uw herstel, onze zorg

Datum

Wat kun je hier lezen (inhoudsopgave)

Voor een succesvolle haartransplantatie is een optimaal herstel belangrijk. Omorfy zorgt voor alle randvoorwaarden hiervoor. In deze blog bespreken we wat u kunt verwachten na uw haartransplantatie. We gaan het hebben over uw herstel, zowel op de korte als de lange termijn. 

Direct na de transplantatie krijgt u een nazorginstructie van een van onze medewerker. We leggen u  uitgebreid uit wat u tijdens de eerste week van uw herstel kunt verwachten. U krijgt daarbij een nazorgpakket met alles wat u nodig heeft voor deze eerste week.

Wassen bij Omorfy

Vanaf dag drie mag u het donorgebied normaal wassen. We begrijpen dat u dit de eerste keer spannend vind en niet precies weet wat wel en niet mag. Daarom wassen wij bij Omorfy op dag drie desgewenst uw donorgebied voor u. We geven u dan meteen tips over hoe u dit zelf kunt doen.

Vanaf dag zeven mag u het hele hoofd weer normaal wassen. Ook op deze dag kunnen we uw haar wassen in onze kliniek. Zo weet u zeker dat dit deel van uw herstelproces optimaal verloopt.

Haren wassen na haartransplantatie
Haren wassen na haartransplantatie

Kunt u niet komen om te wassen? Dan hebben we nazorgcontact

Een week na de behandeling belt één van onze technici u op  om te horen hoe het met u is gegaan en u een aantal vragen te stellen. De antwoorden verwerken wij in uw dossier. Tijdens dit nazorgcontact heeft u zelf ook de gelegenheid om vragen te stellen. Heeft u eerder vragen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

Herstel en begeleiding tijden het eerste jaar na de haartransplantatie

Bij Omorfy wordt u in de eerste jaar na de haartransplantatie intensief begeleid. Elke drie maanden vind een nacontrole met een haargroei bevorderende behandeling plaats plaats.

Wij zien u terug met:

  • Drie maanden
  • Zes maanden
  • Negen maanden
  • Twaalf maanden

Elke nacontrole duurt ongeveer 45 minuten, waarbij de behandeling niet ingrijpend is. U kunt meteen weer terug naar uw dagelijks activiteiten.

Haarverbeterings behandeling in de nazorg
Haarverbeteringsbehandeling in de nazorg

Meer weten over het herstelproces na een haartransplantatie?

Heeft u na het lezen van dit blog nog vragen over het herstelproces na een haartransplantatie? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag verder. Wist u dat wij een gratis en vrijblijvend consult aanbieden? Via de menubalk hierboven maakt direct een afspraak.

Lees voordat je reageert of een vraag stelt onze omgangsregels

Lees voordat je reageert of een vraag stelt eerst onze omgangsregels

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer
artikelen

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat