Mogelijke haartransplantatie Klaas van der Eerden

Klaas van der Eerden Radio538

Radio 538 spreekt met Omorfy in ochtendshow over mogelijke haartransplantatie Klaas van der Eerden

De partij van  Klaas van der Eerden, Amsterdam Lokaalend

Wilssany Omorfy Haarkliniek

Het programma de ochtendshow van Wietze de Jager is creatief in het brengen van onderwerpen of belevenissen die ieder aangaan. Hierbij worden thema’s of onderwerpen op een andere humoristische manier onder de aandacht gebracht om de luisteraar informatief te boeien. In de week voor de lokale verkiezingen van de gemeenteraad hebben de drie hoofdrolspeler van dit radioprogramma ieder een eigen partij opgericht en aangevoerd. Voor Mart Grol, de journalistieke medewerker van het programma was dat “Mart”. Wietze vertegenwoordigde de “Boeren Bakfiets Beweging” en Klaas van der Eerden “Amsterdam Lokaalend”.

Allemaal dubbelzinnige woorden en veel humor. Het was een spannende week… en 538-luisteraars konden stemmen voor De 538 Ochtend Verkiezingen! Op Donderdag 17 maart bracht politiek verslaggever van het programma Marieke van de Zilver de uitslag: De Boeren Bakfiets Beweging van Wietze!

Het Interview met Wietze, Klaas en Wilssany

Op woensdag 30 maart jl. is er een interview tussen Klaas, Wietze en Wilssany van Haartransplantatiekliniek Omorfy in de ochtendshow op Radio 538. Klaas geeft aan de laatste tijd met Wilssany in contact te zijn gekomen en zich wat meer in het probleem en de oplossingen van haaruitval te hebben verdiept. Een haartransplantie bij Klaas van der Eerden is één van die mogelijke oplossingen. Klaas aan dat veel meer mannen worstelen met onzekerheid over haaruitval en kaal worden. Voor hem is het nog in een tussenfase, moet ik het accepteren of ga ik er wat aan doen? Wilssany stelt dat de kaalheid op de kruin groter is dan je denkt, maar dat zie je nu nog niet.

Wietze, begripvol maar ook humoristisch, schets mogelijke oplossingen. In de tussentijd probeert Wilssany enige uitleg te geven over het probleem en de aanpak van een haartransplantatie. Klaas heeft ook aangegeven dat er op het werk ook grapjes over gemaakt worden en dat dat iets met je doet.

Na enige uitleg dollen de mannen nog over mogelijke oplossingen om tot een haartransplantatie te komen en de “hoofdrol” van Klaas daarin. Wietze geeft aan te overwegen of dit een vervolg krijgt. Voor Klaas was er wel een ding duidelijk: Geen vakantiereis naar Turkije om dit probleem op te lossen.

Over de Radio 538 en ochtendshow

Of Wietze en Klaas het tij gaan keren, blijft de grote vraag. Misschien krijgt Klaas hier ondertussen ook grijze haren van. De lange krullen van Wietze hebben hier zeker nog geen last van.

Bent u ook lokaalend? Maak een vrijblijvende afspraak voor een consult.

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Gratis consult

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam & achternaam*
*

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.