facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haartransplantatie Utrecht

Is een haartransplantatie Utrecht iets voor jou? Je haar bepaald voor een groot deel de eerste indruk die mensen van je hebben. Een mooie haardos levert daarom een positieve bijdrage aan je zelfvertrouwen. Als je vroeger of later te maken krijgt met haaruitval, dan is dat voor vele dan ook een teleurstelling, maar daar kun je gelukkig iets aan doen. Bij haarkliniek Omorfy in de regio Utrecht kun je terecht voor een haartransplantatie Utrecht of een haarverbeteringsbehandeling.  Of het nu gaat om een haartransplantatie man, haartransplantatie vrouw, een baardtransplantatie of een haartransplantatie kroeshaar, je kunt bij ons terecht. Haarkliniek Omorfy heeft de nieuwste en best uitgeruste haarkliniek van Nederland en bevind zich op een steenworp afstand van Utrecht. Boek direct een gratis haarconsult en je weet snel wat wij voor jou kunnen betekenen.

Waarom een haartransplantatie Utrecht

Simpel. In de regio Utrecht bevind zich één van ’s werelds beste haartransplantatieklinieken. Haarkliniek Omorfy behoord tot de kwalitatieve wereldtop en is uiterst betaalbaar. Waarom zou je voor een haartransplantatie Utrecht uitwijken naar een land als Turkije, waar een medische handeling niet altijd evengoed verloopt, als je in Nederland, in de regio Utrecht zelfs, de beste haarkliniek van Nederland kunt vinden?

Stappen naar een haartransplantatie Utrecht

Je hebt vast allerlei vragen én een haartransplantie Utrecht is ook niet altijd de beste oplossing voor iemand met een haarprobleem. De eerste stap naar een haartransplantatie Utrecht is daarom een gratis haarconsult. Tijdens het consult zal een van onze haartechnicians of haartransplantatie artsen samen met jou kijken naar de beste oplossing van jouw haarprobleem, ook heb je alle tijd om vragen te stellen.  Aan het einde van het haarconsult ontvang je van ons een behandelingsplan, -advies. Dit kun je mee naar huis nemen om het nog eens rustig door te lezen, of als je wilt kun je ook gelijk akkoord gaan. Bij ons kun je over het algemeen binnen enkele weken terecht voor consult, een haartransplantatie Utrecht of een andere behandeling.

Centraal gelegen

Favicon Omorfy Hair Clinic
Fruitweg 36, Bunnik

Veelgestelde vragen

 • Kan ik iemand meenemen naar een gratis haarconsult?

  Ja graag zelfs. Het is altijd fijn om iemand mee te nemen zodat je later het consult nog eens kunt bespreken en een weloverwogen  beslissing kunt nemen.

 • Wanneer ben ik aan de beurt?

  Bij Haarkliniek Omorfy, houden we van actie en een goede organisatie. Je kunt daarom bij ons altijd binnen enkele weken terecht.

 • Doet een haartransplantatie Utrecht pijn?

  Ja. Als we zonder verdoving een haartransplantatie zouden doen, dan is dat best pittig. Dat doen we natuurlijk niet. Wij verdoven zonder naald en zorgen ervoor dat je zo min mogelijk pijn zult hebben. Als je een haarconsult boekt vertellen we je dan graag meer.

 • Kan ik de trein pakken vanuit Utrecht naar Haarkliniek Omorfy?

  Dat kan. Je bent er zo en we zitten vlakbij het station. Klik even op de routeknop hierboven en kies voor ‘openbaar vervoer’. Je zult zien hoe makkelijk het is.

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult