KOSTEN

Prijzen behandeling

Gratis adviesgesprek haartransplantatie
Voor behandeling 7

Kosten haartransplantatie

Meest klantgerichte haarkliniek van Nederland

Haartransplantaties voor iedereen

Wij van Omorfy vinden dat iedereen het verdient om met een mooie volle haardos en zelfverzekerd door het leven te stappen. Daarom maken wij onze haartransplantaties voor iedereen toegankelijk en dus ook voor jou. Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor de FUE haartransplantatie, wat een vooruitstrevende methode is om haren op een veilige en effectieve manier te transplanteren. Wij investeren in de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van haartransplantaties en bij Omorfy werken uitsluitend bekwame medische specialisten en technicians die je de aandacht geven die je verdient.

Een volle haardos begint met een gratis consult

De koffie is meestal gratis en dat is bij ons niet anders. Wat wel anders is, is dat wij een gratis consult aanbieden. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken en wij plannen graag een consult met je in. Tijdens het consult bespreek je met ons team wat jouw wensen zijn, kun je alle vragen stellen die je hebt en geven we aan wat de mogelijkheden voor je zijn. Tegen het einde van het consult ontvang je van ons een advies op maat, een plan van aanpak en een prijsopgave van de kosten. In de offerte vind je precies hoeveel grafts wij zullen plaatsen, het aantal behandelingen die nodig zijn en wat de totale kosten van de haartransplantatie zijn.

Haartransplantatie standaard kosten

Kosten standaard haartransplantatie

Kosten kroeshaar haartransplantatie

Gezichtsharing Baardtransplantatie Snortransplantatie

Kosten gezichtsbeharing haartransplantatie

Na haartransplantie vrouwen

Kosten vrouwen haartransplantatie

Haarbesparende haartransplantatie kosten

Kosten haarbesparende haartransplantatie

Haargroei bevorderende PRP behandeling kosten

Kosten haarverbeterings behandeling

Prijzen en betalen

Betalingsmethoden

Kies je voor de standaard haartransplantatie van Omorfy? Dan krijg je niet alleen de snelste, voordeligste en beste behandeling die momenteel te geven is, maar je hebt ook verschillende mogelijkheden om de rekening bij ons te voldoen. 

Je kunt bij ons in de kliniek met contant, PIN en creditcard betalen of betaal de rekening online met veilige betalingsmethodes, zoals iDeal.

Financiering

Wil je de investering in een standaard haartransplantatie liever in termijnen betalen? Dat is mogelijk. Wij bieden de mogelijkheid aan om de behandelingen in maximaal 10 termijnen te betalen. 

Op de website van onze partner Cosmetic Finance (https://cosmeticfinance.nl) kun je een financiering aanvragen en binnen 24 uur krijg je antwoord of je ervoor in aanmerking komt. Vanaf € 2.500,- is een financiering voor een standaard haartransplantatie aan te vragen.

Betaalopties

Wij accepteren de volgende betaalmethodes:

Pin, Creditcard, Tikkie, Cash,  Ideal

Elektronische betaalmethoden

Elektronische betaalmethoden

Elke klant verdient de beste zorg!

Alle haartransplantatie bij Omorfy zijn inclusief 4 haarverbetering behandelingen, wasbeurten, nacontrole, een nazorg pakket ter waarde van €1500,-.

Veelgestelde vragen

Mocht je een vraag hebben die hier niet staat neem dan contact met ons op.

Bij een haarkliniek kun je terecht voor behandelingen tegen kaalheid en haaruitval. Wij behandelen vrouwen en mannen met ieder soort haar ook kroeshaar. Zo behandelen we onder andere een verhoogde haarlijn, inhammen, dunner wordend haar, littekens in behaard gebied, wenkbrauwen met weinig haar en baarden met kale of dunne plekken. Te veel om op te noemen.

Daarmee zouden we een verkeerde indruk wekken van de werkzaamheden. Een haartransplantatie is niet altijd direct in het belang van de cliënt. We kijken dan ook op een andere manier naar het probleem van de haargroei, behandelingen betreffen niet alleen haartransplantaties maar ook methoden ter verbetering van de haargroei, verdichting en meer.

Als eerste is een persoonlijke prettige en vertrouwde binnenkomst in de kliniek van belang. Vooral een persoonlijke benadering en een gesprek met iemand van het team die u gaat behandelen. Zeker weten dat de behandeling van begin tot eind onder controle is van een BIG arts. Ga niet te veel af op verhalen maar ga een persoonlijk gesprek aan met een behandelaar. Daarnaast is de gebruikte behandelmethode van belang. Bij Omorfy wordt alleen de FUE methode toegepast. Heel belangrijk is de vraag om men alleen met transplantaties bezig is of dat er ook wordt geïnvesteerd in ontwikkeling en onderzoek naar verbetering van kwaliteit en resultaat.

Omorfy haarkliniek is gevestigd in Bunnik, vlakbij Utrecht. Bunnik ligt centraal in Nederland en is ook goed bereikbaar uit België en een stuk van Duitsland. Daarnaast is er een goede en snelle treinverbinding naar Schiphol.

Omorfy is met openbaar vervoer goed te bereiken. Ook hebben wij ruime gratis parkeergelegenheid

Zeker België ligt op nog geen uur rijden van Bunnik. Ook andere internationale cliënten komen bij graag ons. Er is een goed hotel op loopafstand en waarmee we ook arrangementen aanbieden. Ons Nederlands team speekt uitstekend Engels, Frans, Duits en Portugees.

Zeker, Omorfy investeert veel tijd en geld in nieuwe technieken en toepassingen van nieuwe medicaties. Vraag hierna bij het bezoek.

Omorfy staat voor: Omorphia For You. Schoonheid in het Grieks voor ieder.

Wij willen dit soort ingrepen met nieuwe moderne aanpak toegankelijk maken voor iedereen door een gunstige prijs kwaliteit verhouding.

Contact opnemen

Wij bellen of mailen je zo spoedig mogelijk terug voor een vrijblijvende kennismaking.

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam & achternaam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis consult

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam & achternaam*
*

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.