Ons team

Maak kennis met onze specialisten.

Maak kennis met iedereen die Omorfy zo geweldig maakt

Haartransplantatie is onze passie. We maken van elke behandeling iets bijzonders. Met veel plezier, persoonlijke aandacht en liefde zorgen wij er voor dat u weer een prachtige bos haar krijgt. Klinkt een haartransplantatie nog te ingrijpend? Geen probleem. Bij Omorfy begeleiden we u graag tijdens het proces van kaal worden. Samen zoeken we naar de oplossing die het beste bij u past.

Drs. Novia Mozart

Haartransplantatie arts

Ik ben Drs. Novia Mozart. In het jaar 2000 studeerde ik af als basisarts aan de Katholieke Universiteit Atma Jaya in Jakarta Indonesië.

Tijdens mijn studie heb ik bijzondere aandacht besteed aan het vakgebied dermatologie. Na het afleggen van het artsexamen aan de Universiteit van Amsterdam heb ik met veel plezier haartransplantaties uitgevoerd, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik heb in Jakarta, Londen, Dubai en in China gewerkt en verschillenden artsen mogen opleiden.  Ik heb inmiddels meer dan tien jaar ervaring in dit prachtige vak.

Precisie en finesse zijn twee van de vele kwaliteiten die ik beheers als haartransplantatiespecialist. In mijn vak is het cruciaal om te blijven leren en innoveren als je de beste resultaten wilt behalen. Met al mijn ervaring werd het tijd om mijn eigen plek te creëren waar ik mijn passie op een hoger niveau kan uitvoeren. Bij Omorfy wil ik nieuwe dingen ontwikkelen, nieuwen mensen opleiden, een betere band krijgen met mijn klanten en, het allerbelangrijkste, genieten van alle prachtige resultaten.

BIG: 89915274701

Wilssany Franse

Algemeen directeur

Ik ben Wilssany, moeder van twee prachtige kinderen. Ik ben getrouwd en ik hoor inmiddels bij de dertigers.

In de loop der jaren heb ik bij verschillende klinieken gewerkt. Ik ben dankbaar dat ik zo veel ervaring heb kunnen opbouwen. Ik heb veel geleerd over haren, haarziektes, haartransplantatie en alle methodes en technieken die daarbij komen kijken, maar ook over samenwerking, empathie en medeleven. Wat mij opviel en tegelijkertijd intrigeerde is dat je bij geen enkele kliniek het complete plaatje te zien krijgt. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat dit hier wel het geval is!

Omorfy is een plek waar we voor mooie resultaten zorgen als het om haar gaat. Zowel de klanten als de medewerkers staan centraal bij ons. Onze kliniek is een heerlijke plek, vol verschillende competenties waar samenwerking bijna een kunstwerk genoemd kan worden.

Elke dag is bijzonder en vol interessante uitdagingen. Elke week is een stukje beter. Elke maand is een stapje verder en elk jaar voegt een interessant hoofdstuk toe.

Dit ben ik, dit is Omorfy.

Anouk

Hair technician

Mijn naam is Anouk. Na 7 jaar in Frankrijk te hebben gewoond en veel ervaring op te hebben gedaan in de beautybranche als allround schoonheidsspecialiste, heb ik de kans gekregen om te starten met een nieuwe uitdaging.

Ruim 4 jaar geleden begon ik als Hair Technician in een bekende kliniek in Nederland. In mei 2021 maakte ik de keuze om naar Omorfy over te stappen.

Het leuke van het werken bij Omorfy is dat we altijd de nieuwste technieken en technologieën gebruiken. Hierdoor blijven we constant in een leerproces zodat we de cliënt de beste behandeling kunnen geven.

Marina

Hair technician

Graag wil ik mijzelf voorstellen. Ik ben Marina, ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik werk inmiddels al 18 jaar als kapster. Vanaf 2016 ben ik mijn eigen kapsalon gestart. 

Binnen het kappersvak heb ik heel veel ervaring opgedaan maar ik miste een uitdaging. Deze heb ik gevonden bij Omorfy. Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam bij Omorfy en leer ik alles omtrent haartransplantatie en haarziektes. 

Wat een geweldige ervaring om op een andere manier met haren bezig te zijn. Ik kijk er naar uit om jou te mogen verwelkomen in onze kliniek.

Gratis consult

"*" indicates required fields

Voornaam & achternaam*
*

*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.