Wouter van Temptation Island bij Omorfy

In het nieuwe seizoen van Temptation Island: “Love or Leave”  zijn Wouter en Julia uit Groningen afgereisd naar Spanje. Wouter heeft een sportschool SportuFit  en Julia heeft een schoonheidssalon “Brows & More by Julia” Op het Temptation Island, nu in Spanje, wordt de relatie tussen Wouter en Julia beproefd “love or Leave”.

Wij gaan het verhaal van Wouter en Julia volgen en zullen zien of de terugreis vanuit Spanje “Love or Leave” brengt. Ondertussen staat Wouter weer in de sportschool en is hij een nieuw project gestart. Wouter werkt met Omorfy aan de voorbereidingen voor een haartransplantatie in Nederland.

Wouter in de sportschool

In zijn sportschool SportuFit staat Wouter ook fysiek in het middelpunt, zeker met de avonturen op Temptation Island.  Niet alleen om zijn spiermasse en stoere kleding van Wrong Friends. In de sportschool maar ook daarbuiten wordt Wouter regelmatig geconfronteerd met zijn kaalheid. De terugvallende haarlijn blijft niet onbesproken en de inhammen zijn duidelijk zichtbaar. Bij Wouter is de haaruitval ook snel gegaan. Het maakt Wouter niet onzeker maar het laat hem ook niet ongemoeid. Haaruitval zeker op jonge leeftijd is vervelend en doet toch iets met je uitstraling. De aanwezigheid van Wouter in Temptation Island heeft de bewustwording van de haaruitval versterkt. De bewustwording heeft hem doen besluiten om iets met haartransplantatie te gaan doen.

Wouter op consult in Bunnik

Wouter is op zoek  gegaan naar een oplossing. Een dergelijke ingreep kost geld en de kale plekken zijn flink. Tijdens zijn oriëntatie is Wouter met Omorfy in contact gekomen voor een haartransplantatie. Het consult bij Omorfy in Bunnik en de gesprekken met Wilssany onze haartechnicus verliepen zo prettig dat Wouter snel kon besluiten. Het is niet niks zo’n ingreep. Niet alleen de kosten die zijn flink maar ook het team en vertrouwen.

Novia Mozart de arts van Omorfy heeft hem onderzocht en een behandelvoorstel besproken. De conditie van zijn haar, hoofd en ook fysiek zijn nauwlettend door het medisch team geanalyseerd. Het vertrouwen en professionaliteit van het team hebben hem overtuigd. Geen verre reis naar Turkije maar gewoon, veilig in Nederland.

 

Behandeling en voortgang van Wouter

 

Binnen enkele maanden zal het eerste resultaat zichtbaar zijn. Wouter moet dan ook live  op TV verschijnen en we kunnen de resultaten van de behandeling bij Omorfy zien.

Wij zullen hiervan verslag doen. We houden u van het gehele proces en de voortgang van de haartransplantatie van Wouter bij Omorfy op de hoogte.

Verder blijven we de ontwikkelingen van Wouter en Julia Akkerman op Temptation Island volgen, wordt het “Love or Leave”.

 

Loop je als man tegen dezelfde problemen aan? Bekijk dan onze mannen haartransplantatie pagina en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op en boek een gratis consult.

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Gratis consult

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam & achternaam*
*

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.