Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Nazorg

Alles over nazorg

Bij problemen of noodsituaties buiten kantooruren, die niet tot de volgende dag kunnen wachten, belt u de spoedlijn. Dit nummer kunt u vinden op het nazorgformulier en de mail die u van ons heeft gekregen. De spoedlijn is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. U wordt dan doorgeschakeld met een van onze behandelaars.

Direct na de behandeling

Na de behandeldag zal uw hair technician de nazorginstructies uitleggen.
Ervaring leert dat het fijn kan zijn om iemand mee te nemen tijdens het bespreken van de nazorginstructies.
Wij geven u de instructies mee zodat u thuis alles nog rustig kan nalezen.

Haar wassen op locatie

Na afloop van de haartransplantatie blijft u een jaar lang intensief onder controle bij ons. Wij houden de eerste twee dagen contact via WhatsApp en op de 3de en 7de dag mag u terug komen om voor het eerst na de behandeling uw haar te laten wassen. Als dat niet mogelijk is dan wordt u uiteraard begeleid via een andere weg. Voor het herstel in de eerste cruciale fase is het belangrijk dat de gegeven adviezen opgevolgd worden.

“Voor het beste resultaat is nazorg nodig”

Fysieke controle in fases

Drie maanden na de behandeling vindt de eerste fysieke controle plaats, waarbij u samen met de arts het voorlopige resultaat van de haartransplantatie beoordeelt. De tweede controle is na zes maanden en de laatste controle vindt 12 maanden na de behandeling plaats. Dan is ook het uiteindelijke resultaat bereikt.

HEEFT U TUSSENTIJDS VRAGEN?

Wij zijn er voor u

Als u tussentijds vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij nemen hier uitgebreid de tijd voor. Uw dossier wordt hier pas gesloten als u tevreden bent met het uiteindelijke resultaat.

ONS PERSONEEL IS OPGELEID OM NAZORG TE KUNNEN BIEDEN.

Omorfy Academy & Nazorg

De nazorg is een van de belangrijkste onderdelen van een haartransplantie. De eerste week in cruciaal voor het eindresultaat. Daarom vinden wij het bij Omorfy zeer belangrijk dat al onze hair technicians de nazorginstructies goed beheersen en kunnen naleven. Al onze technicians zijn uitgebreid getraind en krijgen minimaal twee keer per jaar een bijscholing, los van de verplichte opleidingen.

De eerste week wordt u intensief begeleid door uw vaste hair technician. Bij Omorfy staat persoonlijke aandacht voorop en hiermee onderscheiden wij ons van alle andere klinieken. Het geeft ons enorm veel voldoening om onze klant goed en zorgvuldig te begeleiden in dit prachtige traject.

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat