facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Hair-xperience 2022

Omorfy staat op The Hair-xperience 2022

Wat kun je hier lezen (inhoudsopgave)

The Hair-xperience 2022

De Nederlandse beurs voor de kapperbranche The Hair X-perience wordt op 12 & 13 juni 2022 in Evenementenhal Gorinchem gehouden.  Vele innovaties, nieuwe producten maar ook de laatste trends worden daar gepresenteerd. Op het kappersevent is Haarkliniek Omory ook aanwezig.

Omorfy wil de ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie en kaalheid, noviteiten en achtergrondinformatie delen met iedere kapper, leerling of ervaren haarstylist.

Bezoek Omory tijdens The Hair X-perience op 12 & 13 juni 2022 op stand A03 om meer te leren van haartransplantatie maar ook de voor en nazorg die door een kapper gedaan kan worden.

 

Op The Hair-xperience presenteert Omorfy “Haartransplantatie voor de kappers”

Kappers worden vaak als eerste met haaruitval van een client geconfronteerd. Misschien ziet de kappers het zelfs als eerste dat een client een vorm van alopecia lijdt. Daarnaast zijn er veel gevallen van gewoon hormonaal haaruitval en wenst een client hier iets aan te doen. Hier kan de kapper op verschillende meedenken met zijn/haar client. Als de client besluit zijn hoofd kaal te scheren blijft er ook weinig voor de kapper over, een reden om met elkaar dit onderwerp op te pakken. Hierin zijn vele vormen mogelijk.

Omorfy wil graag met kappers samenwerken, enerzijds om de cliënten te begeleiden naar een transplantatie, anderzijds, indien een kapper daar voor voelt, hoe de kapper de nazorg van een transplantatie op zich kan nemen.

Bezoek Omorfy op stand A03 om meer te begrijpen van de rol die een kapper in het traject van een haartransplantatie kan vervullen en ook daarna, om een tevreden klant over te houden.

 

Mocht je op voorhand al vragen hebben of een afspraak willen maken op de beurs meld je aan.

Veelgestelde vragen

 • Wat is de The hair X-perience 2022?

  The Hair X-perience is een vakbeurs gericht  op de kappersbranche. De beurs wil een hoog niveau houden en is daarom alleen toegankelijk voor professionals die in het vak werkzaam zijn en relevante noviteiten willen zien, lezingen en voorstellingen volgen.

 • Hoe is Omorfy Haarkliniek te vinden op deze kappersbeurs?

  Op stand A03 van The hair X-perience in de Evenementenhal in Gorinchem op 12 & 13 juni. Wij zijn direct bij de ingang rechts in pad A te vinden.

 • Waarom staat Omorfy op de kapperbeurs The hair X-perience 2022?

  Omorfy is hier aanwezig om kennis te delen over haartransplantatie met kappers. Omorfy gelooft in een samenwerking op dit gebied met kappers en opleidingsinstituten.

 • Wat laat Omorfy zien op The Hair X-perience 2022?

  Omorfy geeft voorlichting over het proces van een haartransplantatie en achterliggende zaken zoals de cosmetische ingreep, haarlijn en implantatie. We bespreken vele details van dit zeer nauwkeurige werk van haarimplanteren bij  kaalheid.

 • Welke bezoeker wil Omorfy treffen op de beurs?

  In principe ieder die in het kappersvak werkt en met vragen rondom kaalheid en haaruitval te maken krijgt.  Opleidingsinstituten om kennis over te dragen tijdens de opleiding. Geïnteresseerden in brede zin in het haarvak. Mensen uit de medische en cosmetische wereld die interesse in haartransplantatie hebben.

 • Waar kunnen we Omorfy vinden?

  Omorfy heeft een haarkliniek in Bunnik, centraal in Nederland. Daar worden alle haartransplantaties uitgevoerd. Er is voldoende ruimte om ook met cosmetische zorg samen te werken.

 • Bezoekers uit het buitenland kunnen die ook bij Omorfy terrecht?

  Ja zeker wij kunnen een vol arrangement aanbieden want wij hebben een hotel op loopafstand van de kliniek.

 • Waarmee onderscheid Omorfy zich in de haartransplantatie markt?

  Door de client centraal te stellen en met nieuwe en innovaties een beter haarproduct te leveren.

 • Wat voor diensten biedt Omorfy aan?

  Het draait niet alleen om een haartransplantatie, maar ook het traject ervoor. Omorfy biedt analyse van de oorzaak van haaruitval aan. Mogelijke verbetering door PRP behandeling, voor zover van toepassing medicaties en haartransplantaties. Dit betreft mannen maar vooral ook vrouwen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in ander haarsoorten zoals kroeshaar ook wel Afro-haar genoemd en zijn wij de specialist in wenkbrauwen en baard transplantaties. Ook kunnen we littekens van haarimplantatie voorzien.

 • Wil Omorfy met kappers samenwerken?

  Ja wij zien de samenwerking met kappers als een hoofdzaak immers de eerste plek waar een haaruitval geconstateerd of besproken wordt is bij de kapper. Het is belangrijk dat de kapper zijn client goed kan informeren zodat de kapper een tevreden klant behoud. Kaalscheren van mannen is een verlies bij de kapper.

 • Hoe stelt Omorfy zich de samenwerking met kappers voor?

  Omorfy kent meerdere samenswerkingsvormen met kappers. Dit gaat van het voorzien van de kapper van goede informatie tot een samenwerking waarbij de kapper zelf actief deelneemt aan de nabehandeling .

  Wil je meer weten? We gaan graag met je in gesprek. Maak nu een afspraak met het formulier of kom bij ons langs tijdens de beurs.

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat