facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haartransplantatie Zwolle

Een haartransplantatie Zwolle doe je bij Haarkliniek Omorfy. Als het moment gekomen is dat je haar dunner wordt of dat er zelfs kale plekken ontstaan, denk je aan een haartransplantatie. In Zwolle boek je een gratis consult bij Haarkliniek Omorfy, de haartransplantatiespecialist van Nederland.  Bij Haarkliniek Omorfy ontvang je een goed en vrijblijvend haaradvies. Wij zijn de specialist in: haartransplantaties vrouwen, haartransplantaties mannenbaardtransplantaties en haartransplantatie kroeshaar. Druk op de gouden knop ‘gratis consult’ en boek direct een gratis haarconsult. Voor een haartransplantatie Zwolle ga je naar Haartransplantatiekliniek Omorfy.

Let op!

Een consult kan online of in onze kliniek in Bunnik.

Waarom een haartransplantatie Zwolle

Een haartransplantatie Zwolle doe je omdat jij dat wilt. Jij bepaalt of, en wanneer je een haartransplantatie wilt doen. Waarom je voor Haarkliniek Omorfy kiest? Simpel. We zijn de beste haarkliniek, communiceren helder en je kunt snel bij ons terecht. Maar er zijn natuurlijk nog plenty andere redenen om bij een haartransplantatie Zwolle voor Haarkliniek Omorfy te kiezen. Hieronder vind je er een paar:

Stappen naar een Haartransplantatie Zwolle

Je hebt je online onderzoek gedaan en je gaat ervoor. Een haartransplantatie Zwolle is voor jou de oplossing, maar je hebt natuurlijk wel nog wat vragen… Hier komt Haarkliniek Omorfy in beeld. Je eerste stap is nu het boeken van een gratis haarconsult.  We kijken tijdens zo’n consult samen naar je wensen en (medische) mogelijkheden. Een haarconsult is bij ons altijd met een specialist, een haartechnician of een arts. De vragen die je hebt kun je natuurlijk ook stellen, we nemen goed de tijd. Tegen het einde van het gesprek ontvang je van ons een haaradvies, behandelplan en prijsopgaaf.  Ga je ervoor, dan kun je direct akkoord gaan, maar er is absoluut geen haast, je kunt alles ook mee naar huis nemen en nog eens goed doorlezen. Als je voor een haartransplantatie Zwolle of andere behandeling kiest, kun je over het algemeen snel bij ons terecht.

Centraal gelegen

Favicon Omorfy Hair Clinic
Fruitweg 36, Bunnik

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost een haartransplantatie Zwolle?

  De kosten van jouw haartransplantatie zijn uiteraard afhankelijk van jouw behandeling. Op onze kostenpagina vind je een goed overzicht van wat je kunt verwachten.

 • Doet een haartransplantatie Zwolle pijn?

  Als we het zonder verdoving zouden doen wel. Dat is gelukkig niet het geval. We verdoven de huid met een verdoving zonder naald, waardoor je vrijwel geen pijn hebt.

 • Is een haartransplantatie blijvend?

  Ja, de haren die we tranplanteren halen we uit een gebied dat ongevoelig is voor erfelijke haaruitval. Zijn deze haren eenmaal overgezet naar het ontvangstgebied dan vallen ze niet meer uit.

 • Kan een haartransplantatie Zwolle ook bij Kroeshaar ?

  Wij zijn dé specialist in kroeshaar haartransplantaties. Kroeshaar haartransplantaties zijn net even anders, qua techniek en qua aantal haren. Ons haartransplantatieteam is er zeer bedreven in. Op onze pagina over kroeshaar lees je er alles over.

 • Hoe kom ik bij jullie?

  We zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Druk hierboven even op de knop ‘Route vanuit Zwolle’ en je weet snel wat voor jou het beste werkt.

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult