facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haartransplantatie Tilburg – vanaf € 1680,-

Een haartransplantatie Tilburg doe je bij Haarkliniek Omorfy. Als het moment gekomen is dat je haar dunner wordt of dat er zelfs kale plekken ontstaan, denk je aan een haartransplantatie. Bij haaruitval in Tilburg boek je een gratis consult bij Haarkliniek Omorfy, de haartransplantatiespecialist van Nederland.  Bij Haarkliniek Omorfy ontvang je een goed en vrijblijvend haaradvies. Wij zijn de specialist in: haartransplantaties vrouwen, haartransplantaties mannenbaardtransplantaties en haartransplantatie kroeshaar. Druk op de knop hieronder en boek direct een gratis haarconsult. Voor een haartransplantatie Tilbur ga je naar Haartransplantatiekliniek Omorfy.

Let op!

Een consult kan online of in onze kliniek in Bunnik.

Waarom een haartransplantatie Tilburg

Er zijn velen redenen om voor een haartransplantatie Tilburg te kiezen, de beste reden is echter omdat ‘jij’ dat wilt. De kliniek die je kiest is uiteraard de beste in Nederland, dus Omorfy in Bunnik. Buiten dat we gewoon een supergoed medisch team hebben, houden van helder communicatie en heldere prijzen. Bij ons geen verstopte kosten of andere verrassingen. Meer redenen nodig? Lees hieronder waarom jij kiest voor een haartransplantatie bij Haarkliniek Omorfy:

Op weg naar een haartransplantatie Tilburg

Online heb je je onderzoek naar haaruitval en haartransplanties gedaan en je gaat ervoor. Een haartransplantatie Tilburg is voor jou de oplossing. Niet zondermeer want je hebt nog wel nog wat vragen… Dat komt goed uit, Haarkliniek Omorfy neemt graag de tijd om je hier mee te helpen. Je eerste stap is nu het boeken van een gratis haarconsult.  We kijken tijdens zo’n consult samen naar je wensen en (medische) mogelijkheden. Een haarconsult is bij ons altijd met een specialist, een haartechnician of een arts. We nemen ruim de tijd zodat je alle vragen die je hebt ook daadwerkelijk kunt stellen. Tegen het einde van het gesprek ontvang je van ons een haaradvies, behandelplan en prijsopgaaf.  Ben je direct akkoord, dan kunnen we spijkers met koppen slaan en een afspraak inplannen. Er is, wat ons betreft, echter geen haast bij, we hebben graag dat mee naar huis neemt en nog eens goed doorlest. Als je voor een haartransplantatie Tilburg of andere behandeling kiest, kun je over het algemeen snel bij ons terecht.

Centraal gelegen

Favicon Omorfy Hair Clinic
Fruitweg 36, Bunnik

Veelgestelde vragen

 • Is een haartransplantatie duur?

  Nee, althans niet bij ons. Een haartransplantatie kost wel behoorlijk wat geld, maar daar krijg je dan ook wat voor. Omorfy heeft first-class faciliteiten, een top team én investeert constant in het verbeteren van de processen en het verhogen van de eigen kennis.

 • Blijft het resultaat van een haartransplantatie altijd zichtbaar?

  Ja, de haren die we tranplanteren halen we uit een gebied dat ongevoelig is voor erfelijke haaruitval. Zijn deze haren eenmaal overgezet naar het ontvangstgebied dan vallen ze niet meer uit.

 • Zijn jullie goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

  Ja, we zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de auto trouwens ook.. Druk hierboven even op de knop ‘Route vanuit Tilburg’ en bepaal de beste route voor jou.

 • Doet een haartransplantatie behandeling pijn?

  Ja, als we het zonder verdoving zouden doen wel. Dat is gelukkig niet het geval. We verdoven de huid met een verdoving zonder naald, waardoor je vrijwel geen pijn hebt.

 • Ik moet nog even sparen voor een haartransplantatie, kan ik een transplantatie op afbetaling doen?

  Ja en Nee. Je kunt geen haartransplantatie op afbetaling doen, maar we hebben een samenwerking met Cosmetic Finance, die bieden financiering voor cosmetische ingrepen. Op onze kostenpagina lees je er meer over.

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult