facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haarkliniek Omorfy

Kappers bijeenkomst

Wilt u alles leren over haaruitval, haartransplantatie, haarverbetering en alles wat daarbij komt kijken? Kom dan naar de gratis informatieavond van Omorfy Haarkliniek in Bunnik.Deze zijn geheel kosteloos en vrijblijvend.

Bijeenkomst

4

juli
19.30 tot 21.00 uur

6

juli
19.30 tot 21.00 uur

11

juli
19.30 tot 21.00 uur

Steeds meer mannen en vrouwen zijn bezig met hun haar. Het moet altijd goed zitten en verhoogd daarmee het zelfvertrouwen. U als kapper weet dit als geen ander. Aan het haar van  uw klant ziet u direct of alles nog goed is, maar ook als het minder aan het worden is.

Dunner wordend haar, optrekkende haarlijn, vroegtijdige kaalheid, inhammen en een kaal wordende kruin. Haaruitval komt op iedere leeftijd voor. Waar er vroeger een taboe heerste op een haartransplantatie is dit nu niet meer het geval. Steeds meer mensen willen een oplossing voor hun haaruitval. Als kapper bent u vaak het eerste aanspreekpunt voor vragen over het haar.

Wilt u alles leren over haaruitval, haartransplantatie, haarverbetering en alles wat daarbij komt kijken? Kom dan naar de gratis informatieavond van Omorfy Haarkliniek in Bunnik. In onze kliniek voeren we wekelijks meerdere haartransplantaties uit. U krijgt een kijkje achter de schermen en mag het proces van dichtbij aanschouwen.

Informatie avonden

Wij vinden het belangrijk om onze kennis met u te delen en kennis met u te maken. Wij werken namelijk steeds meer samen met kappers. Wij organiseren daarom een informatieavond. Deze is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Gallery

Beste Haarkliniek

Vakkundig, vriendelijk, eerlijk, duidelijke uitleg ik heb me de hele dag op mijn gemak gevoeld en zou deze kliniek iedereen aanraden.

Ja!

Ik kom

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat