facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haartransplantatie Groningen

Een haartransplantatie Groningen is net zo normaal als naar de kapper gaan. De Groninger loopt er graag verzorgd bij. Kleding, schoenen, haar, kapsel, alles goed verzorgd. Vroeg of laat komt voor iedereen het moment dat de haren dunner worden en haren gaan uitvallen, er is dan sprake van haaruitval. Met Haarkliniek Omorfy op ongeveer 2 uur rijden van Groningen is het ook voor jou mogelijk om een haartransplantatie Groningen bij de haartransplantatiespecialist van Nederland te te laten doen. Of je nu man of vrouw bent, komt voor een baardtransplantatie of kroeshaar transplantatie, druk boven aan deze pagina op de knop ‘gratis consult’ en maak een gratis haarconsult afspraak. We luisteren graag naar jouw wensen en geven je passend een gratis haaradvies.

Let op!

Een consult kan online of in onze kliniek in Bunnik.

Waarom een haartransplantatie Groningen?

Er is eigenlijk maar één reden om een haartransplantatie Groningen te doen, dat is omdat jij dat wilt! Tijdens het keuzeproces ondersteunen wij jou graag met raad en daad. Met raad; we vertellen je graag alles over de procedure, het voor- en natraject en wat je mag verwachten bij een haartransplantatie Groningen. Met daad; tijdens het gratis haarconsult bekijken en bespreken we jouw situatie om tot een optimaal passend haaradvies te komen.

Welke stappen neem ik naar een haartransplantatie Groningen?

Je wilt graag meer weten over jouw mogelijkheden met betrekking tot een haartransplantatie Groningen, wat nu? Als eerste boek je een gratis haarconsult. Dat kan bij ons in de haarkliniek in Bunnik of online (b.v. met Skype, Zoom, WhatsApp). Het voordeel van een bezoek aan de haartransplantatiekliniek in Bunnik is dat we echt persoonlijk kennis maken en dat jij onze khaarliniek kunt zien, dat geeft toch een beter idee van wat je te wachten staat. Tijdens het haarconsult bespreken we samen jouw wensen en mogelijkheden, ook is er ruim voldoende tijd om al jouw vragen over een haartransplantatie Groningen aan ons te stellen. Na het consult ontvang je van ons een haartransplantatie behandelplan en offerte. Je kunt de offerte direct tekenen of mee naar huis nemen om nog eens goed door te lezen.

We houden de wachttijden bij Omorfy haarkliniek graag zo kort mogelijk, daardoor kun je altijd op vrij snel bij ons terecht voor een haartransplantatie Groningen behandeling. Verder van tevoren plannen, bijvoorbeeld voorafgaand aan je vakantie, kan natuurlijk ook. De planning maken we met jou en voor jou. Zo komt het altijd goed uit.

Centraal gelegen

Favicon Omorfy Hair Clinic
Fruitweg 36, Bunnik

Veelgestelde vragen

 • Kan ik ook langskomen zonder afspraak?

  Dat is eerlijk gezegd niet zo handig. Een consult is altijd met een Haartechnician of Arts en we nemen graag de tijd voor een goed advies. Het kan goed zijn dat er niemand beschikbaar is als je zomaar langs komt. Weet je pas op het laatste moment dat je kan, bel dan even, wie weet lukt het ons ook. Bel +31 (0)30 303 1260

 • Kan er iemand met me meekomen?

  Zeker weten. Of het nu gaat om een haarconsult of een behandeldag, je kunt altijd iemand meenemen. Tijdens een gratis haarconsult is het fijn als er iemand bij is, zodat je later nog eens kunt bespreken wat er gezegd is.

  Komt er iemand mee naar een haartransplantatie Groningen behandeldag, dan kan jouw begeleider die dag gebruik maken van onze faciliteiten zoals een goed uitgeruste ruimte met o.a. internet en netflix.

 • Is jullie enige haartransplantatiekliniek in Bunnik, of kan ik ook in Groningen worden behandeld?

  Op dit moment hebben wij alleen een haarkliniek in Bunnik, vlakbij Utrecht. Onze kliniek is zo ingericht dat wij jou haartransplantatie Groningen optimaal kunnen laten verlopen, en dat is natuurlijk van groot belang. Vanuit Groningen is Bunnik goed met het openbaar vervoer of met de auto te bereiken. Is het voor jou te ver om op één dag op en neer te gaan, dan hebben we ook een samenwerking met een Bed en Breakfast in de buurt. We helpen je graag met de reservering.

 • Mijn snor heeft allemaal kale plekjes, kunnen jullie daar ook bij helpen?

  Een snor- en/of baardtransplantatie behoord tot onze specialiteiten. Op deze pagina lees je er alles over.

 • Hoeveel kost dat nu zo'n haartransplantatie Groningen?

  De kosten van een haartransplantatie Groningen hangen af van welke behandelijk we afspreken.  zijn afhankelijk van wat we precies bij jou gaan doen. Op ons kostenpagina vind je een overzicht van de mogelijkheden. Heb je niet voldoend geld op je rekening, dan zijn er ook financieringsmogelijkheden via Cosmetic Finance

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult