facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haartransplantatie Eindhoven – boek een gratis consult

Er samen op uit, genieten van het leven. Geregeld met vrienden of collega’s de dag of week doorpraten. Met een haartransplantatie Eindhoven kant het weer, want het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar dat is het echter niet voor iedereen het geval. Haarverlies en kaalheid beschadigen het zelfvertrouwen en hebben een remmende werking op uw sociale leven. Als u weer onbezorgd wilt genieten kan een haartransplantatie Eindhoven uitkomst bieden. Een haartransplantatie geeft u nieuwe haargroei en verbeterd uw zelfvertrouwen. De ingreep staat bekend om de fantastische, natuurlijke resultaten die bereikt worden. Boek een consult bij Haarkliniek Omorfy en beoordeel zelf of een haartransplantatie Eindhoven ook voor u interessant is. Een consult boeken kan met de knop hieronder, of bel direct  met 030 303 1260.

Let op!

Een consult kan online of in onze kliniek in Bunnik.

Waarom een haartransplantatie Eindhoven

Een haartransplantatie Eindhoven doe je natuurlijk om dat jij dat wilt, en nergens anders om. Waarom je bij haaruitval kiest voor Haarkliniek Omorfy, dat is ook niet moeilijk. Omorfy behoord tot de beste haarklinieken van Europa. Ons behandelteam in ongeëvenaard in Nederland. De behandeling van alopecia androgenetica is waar we goed in zijn. We communiceren daarbij helder en hebben korte wachttijden. In onze gloednieuwe haartransplantatiekliniek staan we voor je klaar.

Op weg naar een haartransplantatie Eindhoven

Je hebt interesse in een haartransplantatie Eindhoven, wat nu? De eerste stap is het boeken van een gratis haarconsult bij onze haarkliniek in Bunnik. Als je op haarconsult komt, bespreken we samen met jou naar wat je wilt en nodig hebt voor een haartransplantatie Eindhoven. We informeren zo goed mogelijk over de door ons toegepaste technieken, methode en de voor- en nazorg, bovendien is er alle tijd om jouw vragen aan ons te stellen. Aan het einde van het gratis haarconsult ontvang je van ons een uitgebreid behandeladvies en –plan en de daarbij behorende kosten. Je kunt het plan en advies mee naar huis nemen om nog eens goed door te lezen, maar als je het al zeker weet kun je ook direct akkoord gaan. Doe dit laatste dan kun je desgewenst snel bij ons terecht. Een planning voor de behandeling maken we uiteraard in overleg met jou.

Centraal gelegen

Favicon Omorfy Hair Clinic
Fruitweg 36, Bunnik

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost een haartransplantatie Eindhoven?

  Hoeveel een haartransplantatie Eindhoven kost is helemaal afhankelijk van jouw wensen en situatie. Als gaat om het opvullen van een baard of snor, kan dit al vanaf € 1680,–. Een goede indicatie vind je op onze kostenpagina.

 • Kan ik voor een gratis haarconsult zo bij jullie binnenlopen?

  Nee, liever niet. Een eerste gratis consult is altijd met een Arts of Haartechnician, we nemen echt de tijd een goed advies aan jou te kunnen geven. Het is daarom noodzakelijk van te voren een afspraak in te plannen.

 • Kan er iemand met mij mee op haarconsult?

  Ja natuurlijk, wij denken dat dat heel goed is. Als je met z’n tweeën bent kun je vooraf je vragen goed op een rijtje zetten en achteraf checken of je alles wel goed begrepen of gehoord hebt. Zo maak je uiteindelijk de beste keuze voor jouw haartransplantatie Brussel.

 • Doet een haartransplantatie pijn?

  Ja en Nee. Een haartransplantatie zou pijn doen als we geen verdoving zouden gebruiken, dat doen we natuurlijk wel :-). We gebruiken een verdoving zonder naald zodat we ook daarmee de pijn zoveel mogelijk beperken.

 • Is jullie enige haartransplantatiekliniek in Bunnik, of kan ik ook in Eindhoven behandeld worden?

  Ja, op dit moment hebben wij alleen een haarkliniek in Bunnik, vlakbij Utrecht. Onze kliniek is zo ingericht dat wij jou haartransplantatie Eindhoven optimaal kunnen laten verlopen, en dat is natuurlijk van groot belang. Vanuit Eindhoven is Bunnik goed met het openbaar vervoer of met de auto te bereiken. Is het voor jou te ver om op één dag op en neer te gaan, dan hebben we ook een samenwerking met een Bed en Breakfast in de buurt. We helpen je graag met de reservering.

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult