facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haartransplantatie Den Haag

Je haar bepaald voor een belangrijk deel je uiterlijke verschijning. Voor velen van ons is het belangrijk er goed uit te zien, zeker als je woont in het politieke centrum van Nederland, Den Haag. Met een stevige en glanzende bos haar treed je de wereld vol vertrouwen tegemoet.  Op een zeker moment, nu of later, krijgt iedereen te maken met dunner wordend haar of zelfs haaruitval. Als Hagenees kun jij hier gelukkig iets aan doen. Door een haartransplantatie Den Haag is haaruitval geen belemmering meer. Op nog geen uur afstand bevindt zich Haarkliniek Omorfy, je kunt hier terecht voor een goed en vrijblijvend haaradvies, een haarverbeteringsbehandeling en of een haartransplantatie Den Haag. De meeste haartransplantatie behandelingen voeren wij uit. Wij zijn de specialist in: haartransplantaties vrouwen, haartransplantaties mannenbaardtransplantaties en haartransplantatie kroeshaar. Haarkliniek Omorfy heeft de best uitgeruste en nieuwste haarkliniek van Nederland. Boek nu een gratis en vrijblijvend consult en je weet snel wat wij voor jou kunnen betekenen.

Let op!

Een consult kan online of in onze kliniek in Bunnik.

Waarom een haartransplantatie Den Haag

Dat is geen moeilijke vraag. Op nog geen uur rijden van ’s Gravenhage is dé haarkliniek van Nederland gevestigd. Haarkliniek Omorfy is niet alleen één van de beste haarklinieken van Nederland, kwalitatief behoord ze tot de absolute wereldtop. Er is geen reden om op het vliegtuig naar Turkije te stappen voor een haartransplantatie Den Haag. De medische behandeling is niet altijd veilig, terwijl je in Nederland, niet al te ver van Den Haag, de allerbeste haartransplantatie Den Haag, voor een scherpe prijs, kunt krijgen

Op weg naar een haartransplantatie in Den Haag

Je zou natuurlijk liefst vandaag al een haartransplantatie Den Haag ondergaan, maar je hebt vast nog enkele brandende vragen. Een Haartransplantie is bovendien niet altijd dé oplossing voor een haarprobleem. Daarom bieden wij aan mensen uit Den Haag, die last hebben van haaruitval, een gratis haarconsult. Samen met jou, kijken onze specialisten welke oplossing het beste past bij jouw haarprobleem. Een haarconsult duurt ongeveer een uur en je hebt volop de gelegenheid om jouw haartransplantatie Den Haab vragen aan ons te stellen. Aan het einde van het haarconsult krijg je van ons een behandelingsplan / behandeladvies. Als je wilt kun je meteen akkoord gaan en een haartransplantiebehandeling afspreken, maar je krijgt alles op papier, dus je kunt het ook mee naar huis nemen en er nog eens goed over nadenken. Als je kiest voor een mooie volle haardos, dan kun je veelal binnen enkele weken terecht.

Centraal gelegen

Favicon Omorfy Hair Clinic
Fruitweg 36, Bunnik

Veelgestelde vragen

 • Is een haartransplantatie Den Haag pijnlijk?

  Dat valt op zicht best mee. We verdoven de huid met een verdoving zonder naald, waardoor je eigenlijk vrij weinig last hebt. We vertellen er graag alles over tijdens een gratis haarconsult.

 • Is een haartransplantatie Den Haag voor altijd?

  De haren die getransplanteerd worden halen we uit het gebied dat ongevoelig is voor erfelijke haaruitval. Implantaten uit dat gebied zijn dus blijvend in het ontvangstgebied.

 • Is een haartransplantatie Den Haagbij kroeshaar ook mogelijk?

  Omorfy is dé specialist in kroeshaar haartransplantaties. Het is dus zeker mogelijk om kaalheid van kroeshaar met een haartransplantatie Den Haag op te lossen. Kroeshaar haartransplantaties vragen extra veel tijd en het uithalen vraagt bijzondere expertise van de haartechnician. Maak een gratis afspraak met het haartransplantatieteam om de mogelijkheden te onderzoeken.

 • Hoe lang duurt het voordat ik geholpen kan worden?

  Bij Haarkliniek Omorfy, houden we niet van wachttijden. We hebben de organisatie daarom zo ingericht dat je bij ons altijd binnen enkele weken terecht.

 • Kan ik met de trein van Den Haag naar Omorfy?

  Makkelijk er snel. Je bent er zo en we zitten vlakbij het station. Klik even op de routeknop hierboven en kies voor ‘openbaar vervoer’. Je zult zien hoe makkelijk het is.

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult