facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haartransplantatie Brussel

Je hebt interesse in een haartransplantatie Brussel, en nu? De eerste stap is het boeken van een gratis haarconsult, dat kan lekker dichtbij, in Antwerpen, of in onze haakliniek in Bunnik. Antwerpen is lekker dichtbij en Bunnik geeft je de mogelijkheid om onze haartransplantatiekliniek te bekijken en zodoende een goede indruk te krijgen. Als je op haarconsult komt kijken we samen met jou naar wat je wilt en nodig hebt. We informeren zo goed mogelijk over de door ons toegepaste technieken, methode en de voor- en nazorg, bovendien is er alle tijd om jouw vragen aan ons te stellen over een haartransplantie Brussel. Tegen het einde van het haarconsult ontvang je van ons een behandelplan en behandeladvies. Je kunt natuurlijk direct akkoord gaan, maar je kunt het ook mee naar huis nemen en nog eens goed doornemen. Ga je met ons in zee, dan kun je over het algemeen op korte termijn bij ons terecht voor een haartransplantatie Brussel. De planning maken we in overleg met jou, zodat het jou altijd goed uitkomt.

Let op!

Een consult kan online of bij ons op locatie in Antwerpen

Waarom een haartransplantatie Brussel?

Die vraag is makkelijk te beantwoorden. Je kiest voor een haartransplantatie Brussel omdat jij dat wilt! Je kiest voor Haarkliniek Omorfy omdat ze tot de absolute wereldtop behoren en over een consultlocatie in de buurt beschikken. Maar er zijn nog meer redenen om voor ons te kiezen, we hebben er hieronder een paar op een rijtje gezet.

Wat zijn de stappen naar een haartransplantatie Brussel?

Je hebt interesse in een haartransplantatie Brussel, en nu? De eerste stap is het boeken van een haargratis consult, dat kan in Antwerpen, of in onze haarkliniek in Bunnik. Als je op haarconsult komt kijken we samen met jou naar wat je wilt en nodig hebt voor een haartransplantatie Brussel. We informeren zo goed mogelijk over de door ons toegepaste technieken, methode en de voor- en nazorg, bovendien is er alle tijd om jouw vragen aan ons te stellen. Aan het einde van het gratis haarconsult ontvang je van ons een uitgebreid behandeladvies en –plan en de daarbij behorende kosten. Als je wilt kun je direct akkoord gaan, maar je kunt plan en advies ook mee naar huis nemen en nog eens goed doorlezen. Ga je akkoord met het plan en de prijs, dan kun desgewenst snel bij ons terecht. Een planning voor de behandeling maken we uiteraard in overleg met jou.

Centraal gelegen

Favicon Omorfy Hair Clinic
Fruitweg 36, Bunnik

Veelgestelde vragen

 • Kan ik voor een gratis haarconsult zo bij jullie binnenlopen?

  Een eerste gratis consult is altijd met een Arts of Haartechnician, we nemen echt de tijd een goed advies aan jou te kunnen geven. Het is daarom noodzakelijk van te voren een afspraak in te plannen.

 • Kan er iemand met mij mee op haarconsult?

  Natuurlijk, wij denken dat dat heel goed is. Als je met z’n tweeën bent kun je vooraf je vragen goed op een rijtje zetten en achteraf checken of je alles wel goed begrepen of gehoord hebt. Zo maak je uiteindelijk de beste keuze voor jouw haartransplantatie Brussel.

 • Vind een haartransplantatie altijd in de kliniek in Nederland plaats?

  Ja, op dit moment is dat het geval. We hebben onlangs een splinternieuwe kliniek met de beste faciliteiten gebouwd. Om een haartransplantatie optimaal te laten verlopen, is het het beste om deze kliniek te gebruiken. Onze kliniek in Bunnik is goed te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Vind je het handig om in de buurt te overnachten, dan kunnen wij dit voor je regelen bij een Bed en Breakfast in de buurt waar we een samenwerking mee hebben.

 • Hoeveel kost een haartransplantatie Brussel?

  Hoeveel een haartansplantatie Brussel kost is uiteraard afhankelijk van de haartransplantatie behandeling die wij met elkaar afspreken. Op ons kostenpagina vind je een goede indicatie van wat de kosten voor jou ongeveer zijn.

 • Is een haartransplantatie Brussel pijnlijk?

  Niet echt. Als we zonder verdoving een haartransplantatie zouden doen, zou het niet prettig zijn, maar dat doen we natuurlijk niet. Wij verdoven zonder naald en zorgen ervoor dat je zo min mogelijk hebt. Als je een consult boekt vertellen we je dan graag meer.

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult