facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haartransplantatie Breda – vanaf €1680,–

Voor een haartransplantatie Breda ga je naar Omorfy’s Haarkliniek.  Als Bredanaar ben je on – on top of the world – en ga je er graag met vrienden, bekenden, collega’s  op uit. Voor iedereen komt het moment dat de haren dunner worden en er sprake is van haaruitval. Dat voelt misschien niet zo lekker en is slecht voor het zelfvertrouwen. Met een haartransplantatie Breda kun je hier iets aan doen. Druk op de knop hieronder en boek een gratis en vrijblijvend consult. Omorfy is de specialist van Nederland op het gebied van haartransplantaties voor vrouwen, mannen, kroeshaar en baard en snor. Neem die stap en ga voor een volle haardos!

Let op!

Een consult kan online of in onze kliniek in Bunnik.

Waarom een haartransplantatie Breda

Waarom zou je een haartransplantatie Breda laten doen? Makkelijk, je doet dit omdat jij dat wilt. Dat is de belangrijkste reden. Het aanbod aan klinieken is echter groot, om onaangename verrassingen te voorkomen kies je voor één van de beste klinieken van Nederland. Haarkliniek Omorfy in Bunnik. Waarom we één van de beste zijn? Nou, onder andere hierom:

Stappen naar een haartransplantatie Breda

9 stappen naar een volle haardos met een haartransplantatie Breda?

 1. Plan een gratis consult in (druk op de knop)
 2. Bespreek je wensen en mogelijkheden tijdens het consult
 3. Ontvang een scherpe prijs voor je haartransplantatie Breda behandeling
 4. Doe het, zeg ja tegen het behandelplan (of stel eerst nog de vragen die je hebt)
 5. Plan je behandeling is
 6. Behandeldag
 7. Nazorg traject
 8. Zie hoe de resultaten steeds mooier worden
 9. Geniet

Nu eerst stap 1, druk op de knop en boek een gratis consult.

Centraal gelegen

Favicon Omorfy Hair Clinic
Fruitweg 36, Bunnik

Veelgestelde vragen

 • Is een haartransplantatie duur?

  Nee, een haartransplantatie Breda is niet duur. Zeker niet bij Haarkliniek Omorfy. De kosten van een haartransplantatie zijn echter aanzienlijk, dat is logisch als je  kijkt naar de benodigde middelen, materialen, voorzieningen en mankracht. Het valt eigenlijk reuze mee.  Voor een actuele indicatie van onze prijzen kijk je op onze kostenpagina.

 • Moet ik een afspraak maken voor een consult, of kan ik zo binnenlopen?

  Nee, je kan niet zo binnenlopen. Een eerste consult is altijd met een Haartechnician of een Arts, ook nemen we graag de tijd voor een goed advies. Het is hierdoor noodzakelijk van te voren een afspraak te maken.

 • Kan ik een vriend of vriendin meenemen naar het consult?

  Jazeker, wij vinden dat zelfs een goed plan. Het is altijd goed als je met zijn tweeën bent. Neem vooral van tevoren door welke vragen je wilt stellen over jouw haartransplantatie Breda en bespreek na het consult of je echt alles weet om deze keuze goed te kunnen maken.

 • Jullie hebben het steeds over een haartransplantatie, maar ik wil graag iets doen aan mijn baard. Kan dat?

  JA, dat kan. In een baard of snor kunnen kale of dunne plekken ontstaan. Afhankelijk van de staat van jouw baard of snor kunnen we gedeeltelijk opvullen of een gehele reconstructie uitvoeren. Je leest er hier alles over.

 • Ik heb even geen geld, doen jullie ook haartransplantaties op afbetaling?

  Nee, we doen geen haartransplantaties op afbetaling. Wel hebben we een samenwerking met Cosmetic Finance, die zijn gespecialiseerd in het financieren van cosmetische ingrepen. Op onze kostenpagina vind je meer informatie,

 • Ik heb kroeshaar, kunnen jullie me dan ook helpen met een haartransplantatie?

  Jazeker, kroeshaar of afrohaar is één van onze specialiteiten. Het gaat net allemaal even anders, maar ons Team weet precies hoe. Voor een haartransplantatie Antwerpen Kroeshaar moet je bij haarkliniek Omorfy zijn. Je leest er hier alles over.

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult