facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haartransplantatie Wouter van Dort

Datum

Wat kun je hier lezen (inhoudsopgave)

Wouter van Dorp en Julia Akkerman zijn terug van Temptation Island en de kijkers genieten nog volop van alle drama, wordt het ‘Love or Leave’ ? Wouter staat inmiddels weer in de sportschool SportUfit in Groningen maar is vandaag bij Omorfy in Bunnik voor zijn haartransplantatie. Het zal de kijker niet zijn ontgaan, Wouter heeft een terugtrekkende haarlijn, flinke inhammen en zijn kruin begint ook dun te worden. De kaalheid begint duidelijk zichtbaar te worden. Arts Novia Mozart heeft haar behandelplan met Wouter doorgenomen en nu is het zover, de behandeldag voor Wouter.

Julia Akkerman in hairextensies en schoonheidssalon

Voor Wouter is een volle haardos en een goede haarlijn erg belangrijk want Julia Akkerman heeft een schoonheidssalon Brows & More by Julia. Als hij haar als partner wil behouden dient hij wel een goed voorbeeld te zijn. Julia is veel met beauty bezig en heeft veel volgers. Daardoor heeft zij veel vraag gekregen over haar haarextensies.

Als je meer wilt weten over Julia google niet op Julia Akkermans want dat is een actrice maar op Julia Akkerman. 

Het begin van Wouter zijn haartransplantatie

De behandeldag begint om 7.30u. Alle documenten voor de behandeling worden doorgenomen en er is een laatste check van zijn gezondheid. Dan begint het proces en wordt als eerste de haarlijn afgetekend. Wouter heeft een hoge haarlijn en flink teruggetrokken haarlijn. Tevens heeft hij flinke inhammen. De haarlijn wordt daarom natuurlijk afgetekend. Bij het aftekenen van de haarlijn wordt ook rekening gehouden met leeftijd en een natuurlijk gezicht. Er zijn vele factoren die de nieuwe haarlijn bepalen. Wouter is gemakkelijk en losjes gekleed, en de behandeling start met als eerste de lokale verdoving van de achterzijde van zijn hoofd. Liggend op zijn buik worden de eerste haarzakjes, grafts, uitgehaald. Dit is een nauwkeurige klus die enige uren duurt waarbij de haar-technici elkaar aflossen voor een hoge concentratie en optimale nauwkeurigheid. Het werk geschiedt volgens de Micro FUE methode, waarbij gebruik gemaakt wordt van een holle naald van slecht 0,7 mm.

Na de extractie, het uithalen van alle grafts, worden de benen even gestrekt en enige broodjes gegeten. De grafts worden bewaard volgens een uniek proces van Omorfy. Een methode die naast het behoud van de haarzakjes ook de start van het groeien bevorderd.

YouTube video

Het implementeren gaat beginnen

De lunch  is voorbij en de voorbereidingen voor het maken van de incisies worden gemaakt. Als eerste wordt de afgetekende haarlijn nog een keer  gecontroleerd.

Daarna start de art Novia Mozart met het maken van de inciscies. Dit is een zeer nauwkeurige klus waarbij ook rekening gehouden moet worden met de groeirichting en het patroon van het haar. Een specialiteit van Novia is de hoge haardichtheid, grafts per vierkante centimeter. De dichtheid varieert voor een natuurlijk beeld. Op de hoofdhuid is de haardichtheid immers ook verschillend.

Hierna gaan de haar-technici aan de slag om alle implantaten in het ontvangstgebied te plaatsten. Dit proces neemt ook enige uren in beslag voor een mooie invulling van de inhammen, het verlagen van de haarlijn en het opvullen van de kruin.

Ook een baardimplantatie voor Wouter

De baard van Wouter liet eveneens te wensen over en had dunne plekken, ook de haarlijn van de baard was te laag. Met een kleine naald van 0,6 mm worden de haarzakjes uit het donorgebied gehaald en direct op een nieuwe plek geplaatst. Omorfy heeft hiervoor een speciaal proces voor baardtransplantatie de “Stick & Place” methode. Door dit unieke proces wordt een mooie en natuurlijk lijn en volle baard geïmplanteerd.

Afsluiting van de dag

Na een lange en intensieve dag wordt met Wouter de nazorg doorgenomen. Afgesproken wordt dat Wouter snel terug gaat komen voor de eerste wasbeurt en controle.

Het was een intensieve en lange dag waarbij er meer aandacht van vrouwen voor Wouter is geweest dan op het Temptation Island.

Wouter is blij dat hij zich naar huis kan laten rijden en we doen binnenkort verslag van de eerste dagen na de behandeling.

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem direct contact met ons op bel 030 303 1260 of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

 • Wanneer kan Wouter weer sporten na de haartransplantatie?

  Een week na de implantatie geen sport, daarna kan je weer licht aan sporten beginnen zoals hardlopen en fietsen. Na twee weken kan je weer normaal sporten. Hele zware inspanning nog twee weken wachten.

 • Waarom krijg ik korstjes na een haartransplantatie?

  De wondjes van de implantaten en ook van het donorgebied laten wat vocht en een soms een beetje bloed door. Dat worden korstjes. Deze gaan vanzelf weer weg.

 • Hoe lang heeft Wouter korstjes na haartransplantatie?

  Wouter heeft ongeveer 1 week korstjes gehad. Heel belangrijk om in deze periode niet te krabben aan de wondjes. Het is belangrijk dat de korstjes netjes helen en kunnen herstellen.  Ga je er aan krabben dan is er  kans op infecties.

 • Hoe lang heeft Wouter last van korstjes na de haartransplantatie?

  Na ongeveer een week tot 10 dagen zijn alle korstjes volledig verdwenen.

 • Wanneer Haarwassen na haartransplantatie?

  Na 3 dagen mag je de Omorfy shampoo gebruiken om licht te wassen.  Niet direct met de douchestraal op je hoofd. Het beste kan je warm water met de speciale shampoo in een bakje mengen en dat voorzichtig over je hoofd laten lopen. Na 1 week mag je je haar echt weer wassen.

 • Eerste wasbeurt bij Omorfy?

  Wouter heeft er voor gekozen zijn eerste wasbeurt bij Omorfy te doen. Dit zit in het verzorgingspakket van Omorfy.

 • Heeft Wouter tegelijk zijn hoofdhaar- en baardtransplantatie gedaan

  Wouter van Dorp heeft op dezelfde dag zijn haarlijn laten verlagen, de inhammen opgevuld zijn kruin opgevuld en zijn baardimplantatie gedaan. Het was ook een volle dag voor Wouter.

 • Kan Wouter nog een haartransplantatie doen?

  Het donor gebied is gespaard door het gebruik van zeer kleine boortjes. Wouter kan zeker nog een haartransplantatie doen.

 • Heeft Wouter ook nog extra behandelingen gedaan?

  Naast de transplantatie heeft Wouter een  kuur van haarverbetering genomen. Hij komt iedere 3 maanden voor een behandeling.

Lees voordat je reageert of een vraag stelt onze omgangsregels

Lees voordat je reageert of een vraag stelt eerst onze omgangsregels

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer
artikelen

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat