Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haartransplantatie Wouter van Dort

Datum

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Wouter en Julia zijn terug van Temptation Island en de kijkers genieten nog volop van alle drama, wordt het ‘Love or Leave’ ? Wouter staat inmiddels weer in de sportschool SportUfit in Groningen maar is vandaag bij Omorfy in Bunnik voor zijn haartransplantatie. Het zal de kijker niet zijn ontgaan maar Wouter heeft flinke inhammen en zijn kruin begint ook dun te worden, kaalheid begint zichtbaar te worden. Arts Novia Mozart heeft haar behandelplan met Wouter gedeeld en nu is het zover, de behandeldag voor Wouter.

Wouter zijn voorbereiding  voor de behandeldag

Na alle drukte van de opnames van Temptation Island heeft Wouter twee weken vrij genomen voor de haartransplantatie. Enige rust bevordert het herstel proces en  “Love or Leave”? brengt nog genoeg spanning met zich mee. Als voorbereiding heeft Wouter overnacht in een hotel in de buurt zodat hij vroeg kan starten met de behandeling bij Omorfy. Wouter heeft een vriend meegenomen om hem aan het einde van de dag terug te laten rijden naar Groningen.

Het begin van Wouter zijn haartransplantatie

De behandeldag begint om 7.30u. Alle documenten voor de behandeling worden doorgenomen en er is een laatste check van zijn gezondheid. Gemakkelijk losjes gekleed wordt de behandeling gestart met als eerste de lokale verdoving van de achterzijde van zijn hoofd. Liggend op zijn buik worden de eerste haarzakjes, grafts, uitgehaald. Dit is een nauwkeurige klus die enige uren duurt waarbij de haar-technici elkaar aflossen voor een hoge concentratie en optimale nauwkeurigheid. Het werk geschiedt volgens de Micro FUE methode, waarbij gebruik gemaakt wordt van een holle naald van slecht 0,7 mm.

Na de extractie, het uithalen, van alle grafts worden de benen even gestrekt en enige broodjes gegeten. De grafts worden bewaard volgens een uniek proces van Omorfy. Een methode die naast het behoud van de haarzakjes ook de start van het groeien bevorderd.

Het implementeren gaat beginnen

Na de lunch worden alle incisies gemaakt door de arts. Dit is een zeer nauwkeurige klus waarbij ook rekening gehouden moet worden met de groeirichting en het patroon van het haar.

Daarna gaan de haar-technici aan de slag om alle grafts in het ontvangstgebied te plaatsten. Ook dit proces neemt enige uren in beslag voor een mooie invulling van de inhammen, haarlijn en de kruin.

Ook een baardimplantatie voor Wouter

De baard van Wouter liet ook te wensen over en had dunne plekken. Met een kleine naald van 0,6 mm worden de haarzakjes uit de baard uitgehaald en direct op een nieuwe plek geplaatst.

Afsluiting van de dag

Na een lange en intensieve dag wordt met Wouter de nazorg doorgenomen. Afgesproken wordt dat Wouter snel terug gaat komen voor de eerste wasbeurt en controle.

Het was een intensieve en lange dag waarbij er meer aandacht van vrouwen voor Wouter is geweest dan op het Temptation Island.

Wouter is blij dat hij zich naar huis kan laten rijden en we doen binnenkort verslag van de eerste dagen na de behandeling.

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem direct contact met ons op bel 030 303 1260 of vul het contactformulier in.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lees voordat je reageert of een vraag stelt onze omgangsregels

Lees voordat je reageert of een vraag stelt eerst onze omgangsregels

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer
artikelen

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat