facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haartransplantatie Assen – Gratis Haarconsult

Voor een haartransplantatie Assen, ga je naar Haarkliniek Omorfy.

Het doet wellicht even pijn, met het toenemen van de leeftijd komt voor iedereen het moment dat er haren gaan uitvallen, het haar dunner wordt of dat er zelfs kale plekken ontstaan. Hier kun je gelukkig wat aan doen. Voor de Assenaar is het nu heel éénvoudig om een persoonlijk haaradvies te ontvangen en een haartransplantie Assen te ondergaan. Druk op de ‘gratis consult’ knop bovenaan de pagina en zet eerste stap.  Bij haarkliniek Omorfy kun je terecht voor een haarverbeteringsbehandeling, haartransplantaties voor mannen, voor vrouwen, kroeshaar haartransplantatie en baard en snor transplantaties. Boek direct een gratis consult en je weet snel wat wij voor jou kunnen betekenen.

Let op!

Een consult kan online of in onze kliniek in Bunnik.

Waarom zou ik een haartransplantatie Assen doen?

Lastige vraag, simpel antwoord. De enige reden waarom jij een haartransplantatie Assen zou laten doen is omdat jij het wilt. Voordat je die keuze definitief maakt, is het zaak je goed te oriënteren. Tijdens dit proces ondersteunen we jou graag. Als je een gratis afspraak maakt vertellen we graag alles over wat je kunt verwachten als je een haartransplantatie Assen laat doen. Maar dat is niet de enige reden om voor Omorfy te kiezen, hieronder staan er nog een paar.

Ik wil een haartransplantatie Assen, en nu?

Je wilt het, maar hebt natuurlijk nog veel vragen. Een haartransplantatie Assen is natuurlijk niet niks. Daar zijn wij voor, bovendien, een haartransplantatie is niet altijd voor iedereen de oplossing. Om al je vragen te beantwoorden en er voor te zorgen dat je ook echt de behandeling krijgt die bij jou past, nodigen we je uit voor een gratis consult. Een consult is altijd met een Arts of Haartechnician, deze inventariseert allereerst jouw wensen en bekijkt wat jouw specifieke mogelijkheden zijn. Natuurlijk is er ook tijd genoeg om al jouw vragen te stellen. Na afloop van het consult maken we een  persoonlijk advies en behandelplan voor je, ook ontvang je een offerte voor de door ons geadviseerde behandeling. Kies je er voor om van ons aanbod gebruik te maken, dan kun je bij ons eigenlijk altijd snel terecht. Zowel voor consult als voor behandeling.

Centraal gelegen

Favicon Omorfy Hair Clinic
Fruitweg 36, Bunnik

Veelgestelde vragen

 • Hoe kom ik bij jullie haarkliniek vanuit Assen?

  We zijn supergoed bereikbaar. We zitten 2 minuten van de snelweg en vlakbij het station. Voor de route naar Omorfy vanuit Assen, druk je op de routeknop hierboven. Met de trein kun je elk half uur vertrekken uit Assen. Plannen doe je met de NS reisplanner

   

 • Hoe snel ben ik aan de beurt voor een haartransplantatie?

  Als je wilt heel snel, binnen enkele weken kun je terecht voor een haartransplantatie Assen, in sommige gevallen zelfs nog snellen. Wil je het exact weten, bel ons dan even.

 • Kan ik iemand meenemen naar een consult?

  Dat vinden wij een goed plan. Je kunt samen vooraf vragen bedenken en nabespreken. Zeker bij een beslissing als deze is dat fijn.

 • Zijn er geen goede haarklinieken dichterbij Assen?

  Nee, betere klinieken zijn er zeker niet. Goedkoper of dichterbij misschien wel. Pas op dat je niet een offerte tekent inclusief vliegticket naar Turkije. Goedkoop kan dan vaak duurkoop zijn.

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult