facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Haartransplantatie Antwerpen – Gratis Haarconsult

Als Antwerpenaar loop je er graag verzorgd bij. Je kleding, je schoenen en je haar. Als je wat ouder wordt, komt er een moment dat je haar dunner wordt en kunnen er zelfs kale plekken ontstaan. Geen nood, daar kun je nu wat aan doen. Voor een haartransplantatie Antwerpen, maak je een afspraak met Haarkliniek Omorfy en ontvang je een gratis haaradvies.  Voor een gratis consult kun je terecht bij onze consultlocatie in Antwerpen of bij onze haarkliniek in Bunnik (ongeveer 1.5 uur rijden). Bij behandeling in Bunnik is het mogelijk om in de directe omgeving van de kliniek bij een uitstekende B&B, waar wij mee samenwerken, te overnachten. Tijdens een consult kijken we allereerst naar jouw behoeften, daarnaast kunnen we al je vragen over een haartransplantatie, baardtransplantatie of haarverbeteringsbehandeling beantwoorden. Heb je een litteken dat je wilt behandelen, of kroeshaar, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Onze specialisten behoren door ervaring, training en eigen onderzoek tot de beste van Europa voor een haartransplantatie Antwerpen.

Let op!

Een consult kan online of bij ons op locatie in Antwerpen

Een haartransplantatie Antwerpen, waarom zou je dat doen?

De beste reden om een haartransplantatie Antwerpen te doen, is omdat jij dat wilt. Doordat Haarkliniek Omorfy in Antwerpen zelf aanwezig is, is het nu extra makkelijk om in Antwerpen, of eigenlijk in heel Vlaanderen een goed haartransplantatie advies te krijgen. Als je er voor kiest om daadwerkelijk een haartransplantatie door ons te laten uitvoeren, doen we dat in onze haartransplantatie kliniek in Bunnik. Onze haarkliniek is splinternieuw, heeft de beste voorzieningen en behoord tot de wereldtop op haartransplantatie gebied. Voor een haartransplantatie Antwerpen kies je Omorfy.

Wat zijn de stappen naar een haartransplantatie Antwerpen?

Je hebt interesse, maar wat nu? De eerste stap is het boeken van een gratis consult, dat kan in de regio Antwerpen, of in onze kliniek in Bunnik. Antwerpen is lekker dichtbij, Bunnik geeft je de mogelijkheid om onze kliniek te checken. Tijdens een consult kijken we samen met jou naar wat jij nodig hebt, wat je wilt en wat je niet wilt. We informeren je uitbreid over de toegepaste methoden, technieken en de voor- en nazorg bij een haartransplantatie Antwerpen, bovendien is er alle tijd om jouw vragen aan ons te stellen. Tegen het einde van het haarconsult ontvang je van ons een behandelplan en behandeladvies. Je kunt natuurlijk direct akkoord gaan, maar je kunt het ook mee naar huis nemen en nog eens goed doornemen. Ga je met ons in zee, dan kun je over het algemeen op korte termijn bij ons terecht voor een haartransplantatie Antwerpen. De planning maken we in overleg met jou, zodat het jou altijd goed uitkomt.

Centraal gelegen

Favicon Omorfy Hair Clinic
Fruitweg 36, Bunnik

Veelgestelde vragen

 • Moet ik een afspraak maken voor een consult, of kan ik zo binnenlopen?

  Een eerste consult is altijd met een Haartechnician of een Arts, ook nemen we graag de tijd voor een goed advies. Het is hierdoor noodzakelijk van te voren een afspraak te maken.

 • Kan ik iemand meenemen naar een consult?

  Jazeker, wij vinden dat zelfs een goed plan. Het is altijd goed als je met zijn tweeën bent. Neem vooral van tevoren door welke vragen je wilt stellen over jouw haartransplantaie Antwerpen en bespreek na het consult of je echt alles weet om deze keuze goed te kunnen maken.

 • Moet ik voor een haartransplantatie altijd naar Nederland?

  Op dit moment nog wel. Onze haartransplantatiekliniek is optimaal ingericht om haartransplantaties perfect te laten verlopen en dat is natuurlijk van groot belang. Omorfy is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken, met auto in ongeveer 1.5 uur. We hebben een samenwerking met een Bed en Breakfast in de buurt zodat je niet ’s morgens supervroeg al op pad hoeft.

 • Ik heb kroeshaar, kunnen jullie me dan ook helpen?

  Kroeshaar is één van onze specialiteiten. Het gaat net allemaal even anders, maar ons Team weet precies hoe. Voor een haartransplantatie Antwerpen Kroeshaar moet je bij haarkliniek Omorfy zijn. Je leest er hier alles over.

 • Jullie hebben het steeds over een haartransplantatie Antwerpen, maar ik wil graag iets doen aan mijn baard. Kan dat?

  Dat kan. In een baard of snor kunnen kale of dunne plekken ontstaan. Afhankelijk van de staat van jouw baard of snor kunnen we gedeeltelijk opvullen of een gehele reconstructie uitvoeren.

 • Wat kost een haartransplantatie Antwerpen?

  De kosten van een haartransplantatie Antwerpen zijn afhankelijk van wat we precies bij jou gaan doen. Op onze kostenpagina vind je een goede indicatie van wat de kosten voor jou ongeveer zijn.

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult