facebook-pixel

Adres Kliniek

Fruitweg 36, 3981 PA Bunnik

Ik merkte dat mijn haar dunner werd en mijn inhammen iets groter. Het was nog niet heel ernstig maar ik heb gekozen om preventief een haartransplantatie uit te laten voeren. Ik heb hier voor gekozen om niet te laat te zijn met zo een behandeling en het wordt nu ook algemeen geaccepteerd dat mannen een haartransplantatie ondergaan.

  • Datum behandeling:April 2021
  • Geplaatste grafts:2200
  • Geplaatste haren:+/- 5700
  • PRP behandelingen:4 X
  • Type behandeling:Alles kort geschoren
  • Land van herkomst:Nederland
  • Type haar:Donker

Omorfy

Bij Omorfy had ik vanaf het begin al een goed gevoel. Ik werd zeer vriendelijk en informeel ontvangen en de locatie is echt top! Ik woon zelf in Zuid-Holland dus het is nog geen uurtje rijden. Ik vind de locatie van de kliniek erg belangrijk omdat ik voor de nazorg en PRP terug moet komen. De kliniek zelf is erg modern en hygiënisch. Ik hecht zelf erg veel waarden aan hygiëne. Ik voelde mij bij Omorfy direct op mijn gemak. De intake zelf was ook heel persoonlijk en erg informatief. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en haarfijn uitgelegd hoe ze te werk gingen. Ze zijn heel open over hun technieken die ze gebruiken en dat vind ik erg belangrijk. Ook heb ik met de personen gesproken die ook daadwerkelijk de ingreep uitvoeren. Het is een ingreep die je uiterlijk radicaal veranderd dus dat laat je niet zomaar door iemand uitvoeren.

9 maanden later

Inmiddels ben ik 9 maanden verder en mag het resultaat er al wezen! Over 3 maanden heb ik mijn eindresultaat maar ik ben nu al zeer tevreden. Ik ben elke 3 maanden op nacontrole en PRP behandeling geweest. Ik heb de ruimte gekregen vragen te stellen en zeer veel tips gehad hoe ik doormiddel van vitaminegebruik mijn haargroei kan blijven stimuleren.

Meer
ervaringen

Haartansplantatie behandeling Vrouw

Anouk

Anouk vertelt over haar haartransplantatie bij Haarkliniek Omorfy, in Bunnik, vlakbij Utrecht. Behalve haar verhaal ook foto’s van voor, tijdens en na de behandeling.

Bas Featured Image

Bas

Al sinds ik een jaar een of 25 ben (ik ben nu 41) was ik aan het overwegen een haartransplantatie te doen vanwege een terugtrekkende haargrens en bijbehorende inhammen + kruin (het welbekende keppeltje). Ik denk dat ik door een proces ben gegaan dat voor veel mannen die er over nadenken herkenbaar is.

6 maanden na behandeling 1

Bart

Op 27 augustus 2021 heb ik een haartransplantatie laten doen bij Omorfy in Bunnik. De reden waarom ik een haartransplantatie ben ondergaan is uiteraard, omdat mijn haar wat meer aan het uitdunnen was, met name de inhammen en iets bij mijn kruin.

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Gratis Consult

Laat uw gegevens achter voor een

Advies op maat